Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
"ÖMRÜM BOYUNCA HEP DİK DURDUM"

Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey Belediye Başkan adayı Adem Ayvacık, seçim çalışmalarına hız verdi.

MHP’li Ayvacık; Ben ömrüm boyunca hep dik durdum. Doğruları söyledim. Gökçebey’liyim. Gökçebey’e hizmet etmek için aday oldum. 1990 yılındaki ilçe nüfusu ile bugünkü nüfusunu değerlendirdiğimiz de yaklaşık on bin kişi göç etmiş. Bundan hepimiz sorumluyuz. Göç veren değil de göç alan ilçe konumuna gelmemiz için neler yapmalıyız?

İstanbul’da, Ankara’da yaşayan Zonguldaklı işadamları ile görüşmelerim oldu. Birbirinden değerli işadamlarını Gökçebey’e yatırım yapmalarını dâhilinde üsteme düşen yasal prosedürlerde kolaylık, imkan ve en önemlisi arazi tahsis edilmesinde yardımcı olacağız. Türkiye çapında  OSB Sanayi Bölgesi yapan büyük firmalar ile yaptığım görüşmeler esnasında Gökçebey için yapacağımız OSB için toplumun herkesimin içinde olduğu  profesör ve akademisyenlerin içinde olduğu büyük bir çalıştay  nitecisinde çıkacak karar doğrultusunda OSB’nin kira ve kar garantili OSB inşaa edeceğiz.

Belediye bünyesinde kuracağımız hilal masa projemizde belediye ile ilgili tüm sorunların çözüm bulacağı; hasta, cenaze, huzur evi,  60 yaş üstü yaşam alanı, aş evi, ihtiyaç sahiplerine günde  üç öğün yemeklerinin evlere servis yapılacağı, ev temizliğinin yapılmasını sağlayacağız. Yine, hilal masa bünyesinde vatandaşlarımıza  Avrupa Birliği Fon yardımı ve Devlet fon yardımı, çiftçi, esnaf, işadamı yatırım, üretim, tüketim, alanında vatandaşlarımıza danışmanlık desteği sağlayacağım.

Psikolojik danışmanlık, Aile terapisti, kuşak farklı gençlerimize canlı mobil (online) görüntülü psikolojik danışmanlık konusunda desteğimizi vereceğiz.

Irmak üzerine, Yaz ve kış turizme kazandırılması adına set yollarının yürüyüş, piknik,  bisiklet yolu, ışıklarla renklendirerek gölet alanı, sosyal tesisler ve ırmak üzerinde asma köprü yapacağım.

Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey Belediye Başkan adayı Adem Ayvacık, seçim çalışmalarına hız vererek esnaf ve ev gezilerine devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 1.02.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1634)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 827 | Toplam Ziyaretçi: 11,951,935 | Ip Adresiniz: 3.137.178.133 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.