Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
EFSANE BAŞKAN ÖZTÜRK İYİ PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2017 Yılının 4 Aralık’ta Ak Partiden ve Belediye Başkanlığından istifa ettirilen Gökçebey  Efsane Belediye Başkanı Vedat Öztürk 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için İYİ Parti’den Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı.

Yaklaşık 500 vatandaşın katılımı ile İYİ Parti’den Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Efsane Başkan Vedat Öztürk’e parti rozetini İlçe Başkanı Satılmış Aydemir taktı.

Başkan Aydemir,” Saygı değer Gökçebeyliler bugün burada toplanmamızın sebebi İYİ Parti Gökçebey Belediye Başkan aday adaylığı başvuru yapan Vedat Öztürk’e partimize hoş geldiniz diyorum. Ve sizlerin huzurunda partimizin rozetini takarak hayırlı olsun der, Gökçebey’de iyi olacak.” Dedi.

‘Kaldığımız yerden devam’ diyen Efsane Başkan Vedat Öztürk ise;” saygı değer Gökçebey’li hemşerilerim  2014’de yapılan yerel seçimlerde verdiğiniz destekle şahsımı belediye başkanı seçtiniz. Hatırlarsanız o günlerde yapacağım hizmetleri bir kitapçık halinde sizlere dağıtmıştım.  O kitapçıkta verdiğim hizmet sözlerimin %80 tamamladım.  Hem de 3,5 yıl gibi kısa zamanda. 2017 Yılının 4 Aralık’ta Ak Partiden ve Belediye Başkanlığından istifa ettirildim. Aradan geçen bir yıl süreçte ben hiçbir zaman Gökçebey’den ayrılmadım. Daima vatandaşlarımızla iç içe oldum. İlçe halkının isteği üzerine İYİ Parti’den Belediye Başkan Aday adayı olmak için burada toplanmış bulunmaktayız. Doğup büyüdüğüm ve aşık olduğum Gökçebey’e yaptığımız hizmetlerin devamı adına  kaldığımız yerden devam diyerek yine sizlerin huzurunuzdayım. Sizler bana her zaman her yerde destek verdiniz ve vermeye de devam ediyorsunuz. Param –pulum yok ama sizlerin gücü benim gücüme güç katıyor. Ben her zaman Gökçebey’e hizmet vermekten onur ve gurur duymuştum. Bu onuru-ve gurur sizler yaşatacaksınız.  Biz Gökçebeyliler olarak büyük bir aileyiz. Hep beraber Gökçebey’i yöneteceğiz. İyi Parti’de bana siyaset yapma hakkı tanıyan başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e, İl Başkanımız sayın Yavuz Erkmen’e ve Gökçebey İlçe Başkanı Satılmış Aydemir’e ve ilçe teşkilatına sonsuz teşekkür ediyorum. Tekrar seçilirsen Gökçebey’in geleceği adına bir çok hizmet projelerim var. Allah utandırmasın. Hepimize hayırlı olsun”dedi.

Daha sonra parti binasından Sultan Cafe’ye kadar yaklaşık 500 vatandaşla yürüdüler ve çay sohbeti ile devam etti.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 2.12.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1949)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 2,296 | Toplam Ziyaretçi: 11,934,266 | Ip Adresiniz: 3.145.191.214 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.