Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Cengiz Kolçak, vakit Çaydeğirmeni vakti

Ak Parti Devrek İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve işadamı Cengiz Kolçak, Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu yaptı

Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusu yapan Cengiz Kolçak,2014’de Ak Parti Devrek İl Genel Meclis Üyesi 4 sıra adaylığı ve daha sonra Devrek İlçe Yönetiminde görev yaptım. Bu görevleri yaparken ’Halka hizmet hakka hizmet ‘düsturuyla temsil ettim.  

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle, Ak Parti’den aday gösterildiğimde kıymetli hemşerilerimin teveccühüyle başkanlığa seçilip, Çaydeğirmeni’nde değişimi  ve gelişimi devam ettireceğim. Çaydeğirmeni için dün ne kadar güzelse yarınların daha da güzel olması için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız.

Sevgimiz ve birlikteliğimizi Çaydeğirmeni daha yaşanabilir, daha huzurlu ve daha mutlu bir belde haline getireceğiz. Gayemiz, Ak belediyecilikte yükselen çıtamızı daha da yükseltmektir. Bu gayemize ulaşma noktasında geçmişi iyi analiz edip geleceğimizi birlikte paylaşacağız. Çıkmış olduğumuz bu yolda rabbim şahsıma ve beldeme hayırlı olanı nasip etsin.

 

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 14.11.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1444)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 261 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,787 | Ip Adresiniz: 3.85.63.190 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.