Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey’de ATATÜRK Özlem ve Saygıyla Anıldı

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 80’uncu yılı tüm yurtta olduğu gibi Gökçebey’de de özlem ve saygıyla anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yılı dolayısıyla Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Gökçebey Cumhuriyet meydanında düzenlenen törende saatin 09.05'i göstermesiyle beraber hayat 2 dakika boyunca durdu.

Saat: 08.55’de ATATÜRK Anıtı’na Gökçebey Kaymakamı Ökkeş Furkan Karakurt ve Belediye Başkanı İsmet Karcı çelenklerini sunumuyla başladı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, bayraklar yarıya indi, sirenler çalmaya başladı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden anma töreni Gökçebey Çok Programlı Anadolu Lisesi anma etkinlikleri yapıldı.

Yapılan törene; Gökçebey Kaymakamı Ökkeş Furkan Kararkurt, Gökçebey belediye Başkanı İsmet Karcı, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşların temsilcileri, Siyasi Partililerin temsilcileri, Öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 10.11.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1516)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 993 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,799 | Ip Adresiniz: 3.141.193.158 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.