Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Kaymakam Karakurt,’ Türk Milleti O’nu kalbinin derinliklerinde sevmeye ve hayatın her alanında yaşatmaya devam edecektir.

Gökçebey Kaymakamı Ökkeş Furkan Karakurt, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Kaymakam Kararkurt mesajında;” Ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde İstiklal Savaşımızın Önderi ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

 Türk Milletinin istiklaline ve istikbaline adanan 57 yıllık kısa ömrün sona erdiği 10 Kasım’ı matem günü olmaktan ziyade Ulu Önder’in fikirlerini, eserlerini ve fedakârlıklarını anlama günü olarak idrak ediyoruz.

 Biliyoruz ki Aziz ATATÜRK, Samsun’dan başlatıp İzmir’de büyük zaferlerle sonuçlandırdığı İstiklal Savaşımızla; tarih sahnesinden silinmek istenen Türk Milletinin ebediyen bağımsız yaşama hakkına sahip olduğunu ve ilelebet payidar kalacağını bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir.

 İleri görüşlülüğünün bir tezahürü olan fikirleriyle ve başta Cumhuriyetimizin kuruluşu olmak üzere, gerçekleştirdiği inkılâplarla modern dünyanın sunduğu tüm imkânlardan azami derecede yararlanmamızı sağlamıştır.

 Bu sayede; medeniyet yarışının tüm hızıyla devam ettiği günümüz dünyasında, Yüce Türk Milleti bağımsızlığından ve kültüründen taviz vermeden hak ettiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak için kararlılıkla ilerlemektedir.

 Bağımsızlık aşkı, ilke ve inkılâpları ile mücadele azmi şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

 Milletimizin istiklali ve istikbali uğruna yaptıkları için O’na minnettarız. Dünya var oldukça Türk Milleti O’nu kalbinin derinliklerinde sevmeye ve hayatın her alanında yaşatmaya devam edecektir. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.” dedi.

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 10.11.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1239)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 290 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,816 | Ip Adresiniz: 54.166.234.171 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.