Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Karcı’nın 10 Kasım Mesajı

Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir” sözünü hatırlatan Başkan Karcı, “Bizler bu sözün ışığı doğrultusunda bu güçlü mirasın bekçileri olmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillerin de aynı şuur ve inançla bayrağı devralacaklarına ve ülkemizi daha ileri noktalara taşıyacaklarına olan inancımız tamdır.” Dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı mesajında;  “Aziz Milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandıran ATATÜRK , millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak, yepyeni bir çığır açmıştır.

ATATÜRK’ün genç nesillere emanet ettiği ve ‘en büyük eserim’ dediği Türkiye Cumhuriyeti, kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü bir ülkesi, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir.

Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün önderliğinde, verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.

Her 10 Kasım atmosferinin ruhumuzda oluşturduğu kaçınılmaz hüzne rağmen, taşıdığı anlam bakımından 10 Kasımlar ATATÜRK'ün fikirlerinin en iyi şekilde anlaşılarak tatbik edileceği günler olarak kalmalıdır.

Bizler “Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir” sözü ile hedefimizi çizen Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bırakmış olduğu bu güçlü mirasın bekçileri olmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillerin de aynı şuur ve inançla bayrağı devralacaklarına ve ülkemizi daha ileri noktalara taşıyacaklarına olan inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, devrimlerimizin önderi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 80'inci yıldönümünde saygı, şükran ve özlemle anıyoruz”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.11.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1155)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 289 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,815 | Ip Adresiniz: 3.239.59.193 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.