Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
RİVER MİLL PARK HOTEL AÇILIŞI TÖRENLE YAPILDI

River Mill Park Hotel’i düzenlenen törenle açılışı yapılarak halkın hizmetine açıldı.

Devrek’ebağlı Çaydeğirmeni Beldesinde İş adamı Ertan Civak tarafından yapılan 4 yıldızlı tatil köyü olan River Mill Park Hotel’in açılışına;  Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen,  Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar,  Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,   Zonguldak İl Emniyet Müdürü A. Metin Turanlı,   Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gökhan İnan,   Zonguldak Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir,  Devrek Kaymakamı Tolga Polat, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, CHP Devrek Belediye Meclis Üyesi Bayram Çınar, Ak Parti Devrek Belediye Başkanı Serdar Kelebek, Ak Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz, Ak Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Özcan Özmekik’in yanı sıra ve çok sayıda davetli katıldı.

River Mill Park Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Cıvak,” Öncelikle bölgemizin tek 4 yıldızlı tatil köyümüzü hayata geçirmenin onur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bundan sonra tatil köyümüzde bir tatil beldesinde ne varsa bizde de o etkinlikler olacaktır.  Şimdiden bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’dedi.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş yaptığı konuşmada; “ Çaydeğirmeninde üçüncü dönem belediye başkanlığı yapmaktayım.  Ak Parti iktidarının velinimetlerinden faydalanarak hizmete dönüştüren beldemiz kalkınıyor. Bu güzel beldemize 4 yıldızlı tatil köyü olan River Mill Park Hotel’i kazandıran İşadamı Ertan Civak’ı canı gönülden kutluyorum.  Belediye başkanı olarak hayalimizdeki projeyi  Ertan bey yaptı. Bu güzel tesislerde 45 kişi çalışıyor. Beldemizde 1700’e yakın kişi çalışmakta. Atıl konumunda olan dere kenarındaki araziye fabrikalar yapılmasına vesile olduk. İstihdama açarak beldemizde işsizlik sorunu çözdük. Bu konuda bizlere yardımcı olan Valililerimize, Milletvekillerimize ve bölgemize fabrika kuran değerli işadamlarına teşekkür ederiz.  4 yıldızlı tatil köyü olan River Mill Park Hotel beldemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun.

Vali Ahmet Çınar ise, “Yapınca oluyor. Bugün buraya, River Mill Park Hotel’in açılışını yapmak için toplandık. Böyle güzel bir tesisi Zonguldak’a Kazandıran Ertan Civak’ı tebrik ediyor bu kazançlar diliyorum.  

 Açılış kurdelesini Vali Ahmet Çınar ve Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’le birlikte keserek tesisi gezdiler.

Daha sonra kurabiye ,sıcak ve souk içecekler ikramında bulundular.

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 20.10.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1667)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,755 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,033 | Ip Adresiniz: 3.94.98.40 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.