Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Öztürk, Gaziler Günü’nü Kutladı.

Gökçebey Belediye Başkanı adayı Vedat Öztürk,19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ile bir mesaj yayınladı.

Öztürk mesajında;” 19 Eylül 1921´de vatanın kurtarıcısı ve kurucusu Mustafa Kemal Paşa´ya TBMM tarafından Gazilik unvanı ve Mareşallik rütbesinin verilişinin 97. Yıldönümü kutlamaktayız.

Tarihimizde şehitlik ve gazilik büyük önem taşımaktadır. Her Türk de bu onura kavuşmak için vatanı, milleti, bayrağı, milli marşı, soydaşları ve kutsal değerleri için savaşır. Çünkü milli hassasiyetlerimizden olan bu duyguların, Türk ulusu ve her bireyi için vazgeçilmez bir anlamı ve önemi vardır. Ne mutludur ki bizler canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, her türlü saldırıya karşı, gözünü bile kırpmadan, şehit ya da gazi olma pahasına korumasını bilmiş bir milletin evlatlarıyız.

Aziz vatanımız uğruna şehit ya da gazi olan kahramanlar için ne yapsak azdır. Onlara olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Gaziler Günü vesilesi ile başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimiz ile aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize de sağlık ve huzur dolu günler diliyorum” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.09.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1468)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 11 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,289 | Ip Adresiniz: 3.237.178.126 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.