Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Yerel seçime doğru!

Yerel seçimlere doğru siyasi partilerde il ve ilçelerde İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Başkan aday adayları belli olmaya başladı.

Gökçebey Ak Parti’de Belediye Başkanı İsmet Karcı’nın karşısına aday adayı olarak birkaç isimler adaylıklarını açıklama yapmasa da siyasi kulislerde konuşulmaya başladı.

Güçlü Başkan adayı İsmet Karcı.

Çünkü diğer aday adayları siyasette tecrübeli değiller. Birilerinden icazet almadan asla bir şey yapamazlar.

CHP’den belediye başkan adayı kimin olacağı belli değil. İlçe teşkilatının, İl Teşkilatının ve Milletvekillerin bu konuda görüşleri çok önemli.  CHP’nin başkan adayı sürprizde olabilir.

Gelelim MHP’ye…

Adem Ayvacık, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Gökçebey Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı. 

Ayvacık’la telefon görüşmesi yaptım. Hem genç hem de siyasette tecrübeli.

Ayvacık diyor ki;” soluduğumuz havası, içtiğimiz suyu, hüzünlü ve neşeli günleri hep bir arada yaşadığımız güzelim Gökçebey’in ilçe konumundan bugüne kadar bir türlü temel sorunların çözüm bulmaması içler acısı…  İlçe Kaymakamlığına komşu ilçe Kaymakamların vekalet etmesi, Daire müdürlüklerin asil olmayıp vekaletten bakmaları, daire müdürlüklerin mesai dışında ilçemizde değil de Devrek ve Çaycuma’da ikametgah etmesi,  Göç, İşsizlik, organize Sanayi Bölgesinin kurulmaması, Turizm, Tarım ve sportif faaliyetlerde Gökçebeyspor’un 2018-19 sezonunda maddi sıkıntılar nedeniyle sahalarda maç yapamaması, Kulüp Başkanlığına kimse sahip çıkmayışı,  İlçe kaderine terk etilmiş sanki üzerine ölü toprak serilmiş gibi kendi haline bırakılması şahsımı derinden üzmüştür. “

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Gökçebey Belediye Başkan aday adayı Adem Ayvacık’ı öncelikle medeni cesaretin dolayı kutluyorum.  Gökçebey’in fotoğrafını iyi çekmiş. İlçenin temel sorunlarını biliyor.

Ak Parti Belediye Başkan aday adayları sadece başkanlığa talibiz diyorlar. Gökçebey’e şu sorunları var bu sorunların çözümüne ilişkin şu hizmet projelerimiz var diyeni duymadım.  

Belediye Başkanı İsmet Karcı belediye  maddi sıkıntılar yaşamasına rağmen hizmet vermeye çalışıyor.

Daha önümüzde çok başkan aday adayı isimleri çıkacaktır.  Ama, Ak Parti, CHP, MHP, İyi Parti  ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayları kesinleştiğinde  Gökçebey üzerine yapacağı hizmet projeleri üzerine  açıklama yapan olursa  bizde yazarak değerli okuyucularımızla paylaşmış olacağız.

Şimdiden tüm belediye başkan aday adaylarına başarılar diliyorum. Sağlıcakla kalınız.

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 7.09.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1546)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,607 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,885 | Ip Adresiniz: 3.235.154.65 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.