Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey Fidanlığında Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Gökçebey Orman Fidanlık Müdürlüğü 2018 yılı çalışmaları ile 2019 yılı yatırım programları değerlendirme toplantısı Gökçebey Orman Fidanlık Müdürlüğünde düzenlendi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı başkanlığında yapılan Değerlendirme Toplantısına Bölge Müdür Yardımcısı Orhan Şahin, Fidanlık Müdürü, Şube Müdürlüklerinin Teknik elemanları ve fidanlık personeli katıldı.

Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı “ teknik ormancılıkta esas amaç devamlılığın sağlanması olup, bunda orijini belli, üstün nitelikli tohumlardan elde edilen kaliteli fidanlarla yapılan ağaçlandırmaların büyük önemi bulunmaktadır. Fidanlıkta mevcut makine, ekipman, tesis ve malzemelere ilişkin bakım ve onarımlar zamanında yapılacak, söz konusu bütün araç ve gereçler temiz, bakımlı olmalı ve amaç dışında kullanılmalıdır. Sorumluluğumuzun bilincinde ve zamanında hareket ettiğimiz takdirde negatif unsurları pozitife çevirmek elimizde. Bizim için gerekli olan şey kendimizden başlayarak personelimizi de verimli çalıştırabilmektir. Fidanlık çalışmalarında, yeteri miktarda ve kaliteli fidan üretimi yanında tasarrufa da azami dikkat etmeliyiz.” dedi.

Fidanlık Müdürlüğünün 2018 yılı yatırım programlarının ilk 7 aylık gerçekleşmelerinin memnuniyet verici olduğunu, ek programların gerçekleştirilmesinde de aynı gayretin devam etmesi gerektiğini vurguladı. Aynı zamanda meteorolojik verilere göre arazi çalışmalarının organize edilmesini bu konuda gerekli tüm tedbirlerin alınmasını talimatladı.

Fidanlık Müdürlüğünün 2019 yılı yatırım programının oluşturulması ve yapılan çalışmaların arazide incelenmesinin ardından Bölge Müdürü ve beraberindekiler fidanlıktan ayrıldı.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.08.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2102)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 112 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,983 | Ip Adresiniz: 3.137.157.45 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.