Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey Orman Fidanlık Müdürlüğünde Muhteşem Değişim

Gökçebey orman fidanlık müdürlüğünde Fidanlık Müdürü Şenol ÇAKMAKLI nın göreve başlamasından sonra bakımlarla beraber 5.000.000 adet 140 çeşit fidan ve süs bitkisi üretimi yapılmakta. Üretilen bu fidanlar kamu kurum ve kuruluşlarına, belediyelere, özel ve tüzel kişilere ihtiyacı nispetinde Bedelli -Bedelsiz verilmektedir.

Filyos vadisi içerisinde üretilen fidanların tamamına yakını Gökçebey fidanlığında üretilmekte ve Vatanın dört bir köşesindeki vilayetlere gönderilmektedir.

Fidan üretimi yanında Peyzaj düzenlemesiyle de Gökçebey fidanlığı müşteri ve ziyaretçilerin tabiriyle “ Saklı Cennet “ olarak anılmaktadır. Bunun yanında tamamen çözüme kavuşan ve yer altına alınan elektirik hattı , telefon, internet , doğal gaz, güvenlik kamera sistemi , kanalizasyon , çevre aydınlatması  , yol çalışmaları gibi alt yapı tesisleri takdire şayandır.  

Bunun yanında Tam donanımlı Laboratuvar, yeni idare binası, işçi sosyal tesisleri ve misafirhane görselliği ve mimarisiyle göz doldurmaktadır.  Bacasız fabrika gibi üretim yaparak yüzlerce işsize çalışma imkanı sunan Gökçebey fidanlık müdürü Şenol ÇAKMAKLI ve ekibini tebrik ediyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 25.07.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2044)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 586 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,876 | Ip Adresiniz: 54.160.243.44 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.