Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Karadağ, Gökçebey’e sahip çıkmak hepimizin asil görevidir.

Bugün Pazar idi. Herkes hafta sonu tatilini yaparken ben Ak Parti Gökçebey İlçe Teşkilatında Başkan Hayrettin Karadağ ve İl Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz ile yaklaşık iki saate aşkın çay sohbeti yaptık.

Onlar anlattı, ben ise dinledim.

Sohbetimizin konusu: Yapılan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde kazanılan bir zaferin sırları idi.

Sayın Karadağ: Köylerde nasıl bir çalışma yaptınız ki, başarılı oldunuz?

Latif kardeşimiz, seçim sürecinde bizleri yakinen takip ettiniz. Hiçbir başarı tek başına asla olmaz. İlçe başkanı olarak öncelikle İlçe merkezi ve Bakacakkadı belde belediye başkanlarımıza, Kadın Kollarımızı ve Gençlik Kollarımızı, partiye gönül veren değerli üyelerimize ve saygı değer Gökçebey halkına çok teşekkür ediyorum. Bizim partide teşkilat çok önemli. Özellikle Köylerde yaptığımız seçim çalışmalarında İl Genel Meclis Üyemiz Rahmi Albuz’un çok desteğini aldık. Yine buradan belirtmek istiyorum, köy muhtarlarımızın çalışma ekibimize  olan güvenlerini yetirmektik. Aksine muhtarlarımıza ve köyde yaşayan vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu ispatladık. Partimizin yıllardır iktidar oluşu ve iktidarın velinimetlerinden tüm köylerimizin sorunlarını çözerek hizmet yaptık.  Ve yaptığımız hizmetlerin karşılığını vatandaşlar takdir ederek partimize destek vermişlerdir. Ve hakkımız olan oyları aldık. İşimiz bitti mi? Hayır, asıl işimiz köylerde yaptığımız hizmetlerin  devamını getireceğiz.

Sayın Karadağ; Gökçebey merkezinde oylarınızı artıracağınızı inanıyor muydunuz?

Evet inanıyorduk latif kardeş. Gökçebey merkezinde  hizmetler 2014 yapılan yerel seçimlerde Başkan Vedat Öztürk döneminde yapılan belediyecilik hizmetlerinde hem iktidarın gücü hem de belediyecilikten gelen Sayın Başkan Öztürk’ün tecrübeli oluşu nitecisinde Alt yapısından üst yapısına kadar yapılan hizmetlerin meyvesini yapılan seçimlerde sandığa yansıdı diyebiliriz. 44 ayda proje kapsamında yapılan hizmetlerden dolayı Vedat Öztürk’e ve Milletvekili Sayın Özcan Ulupınar’a şahsım ve Gökçebeyliler adına teşekkür ederim.  Ayrıca; İlçemizin onuru Çanakçılar Ailesinin maddi ve manevi desteklerini asla unutamam. İlçe ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayan Çanakçılar Ailesine minnettarım ve sonsuz saygılarımı sunuyorum.  

Sayın Karadağ; Önümüzde yerel seçimler var, İlçe merkezinde ve Bakacakkadı Beldesinde mevcut başkanlarla mı yoksa yeni adaylarla seçimlere gideceksiniz?

Latif kardeşimiz, yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Gökçebey merkez ve köylerde başarı elde etmiştir. Öncelikle partimize destek veren veya vermeyen tüm halkıma teşekkür ediyorum. Bizler her kesin siyasi görüşüne saygılıyız. Partimize  24 Haziran'da  oy vermeyenleri dışlamıyoruz aksine seçim sürecinde bizlerin bir eksikliği mi var diye çalışma ekibimizi sorguluyoruz.  Türkiye ve Gökçebey olarak düşündüğümüzde hepimiz bir geminin içindeyiz.  Liderimiz Cumhurbaşkanı ve yeni sisteme göre başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği siyasi çizelgesinde çalışıyoruz.

Sorunuza gelince; Yerel seçimler yeni bir karar alınmazsa şayet 2019 Mart ayında yapılacaktır. İlçe teşkilatımız, il teşkilatımız, Milletvekillerimiz ve genel merkezi olarak ortak akılla yapılacak yerel seçimlerde hangi adayla başarılı olacağız kriterlerine bakarak İl Genel Meclis üyelerimiz ve Belediye Başkan adaylarımız belirlenir.  Halk nezdinde yapılan siyasi kulislere bakacak olursak mevcut belediye başkanları, şahsımda olmak üzere birçok kişinin ismi konuşuluyor olabilir. Bir şey diyemem. Birçok aday adayın ismi geçmesi de partimizin zenginliği ve demokrasinin örneğidir.

Bizlerin öncelikle Gökçebey’in merkez ve köylerde yapılan hizmetlerin devamlılığıdır. Muharremler grup yolunda 5 km sıcak asfalt çalışmalarımız yapılıyor. Yine, Dağdemirciler, Doğancılar, Pazarlıoğlu, Yeşil köy ve yakın cevrede ki vatandaşların faydalanacağı’ YAŞAM ALANI’ projemizin içinde Muhtarlık binası, düğün salonu, kafeterya, etüt merkezi, sportif faaliyetler, çocuk parkı vs. Yine,Hacımusa grup yolunda devam eden trafiğe karşı önlem acısından bariyer çalışmaları devam ediyor. Bu projelerimiz yakınen takip eden ve onay almasında vesile olan İl Genel Meclis Üyesi rahmi Albuz arkadaşımıza teşekkür ediyorum.

Sayın Karadağ; Son olarak Gökçebeylilere bir mesajınız var mı?

Latif kardeş. Hepimiz Gökçebeyliyiz. Ayrımız,gayrımız yok. Herkesin siyasi fikrine sonsuz saygım var. Ancak; hepimiz Gökçebeyliyiz dedik ya, sevincimiz aynı, üzüntümüz aynı ise ne gerek var ilçede gruplaşmaya.   Türkiye başta olmak üzere Gökçebey’e yapılan hizmet esas yolundan gidecek olursak hepimiz yapılan hizmetleri desteklemeliyiz, yapılmayan hizmetleri de birbirimiz kırmadan seviyeli olmak üzere öz eleştiri hakkımızı da kullanmalıyız.  

Latif kardeş siyasi görüşlerimiz ayrı olabilir. Sorun yok. Ancak; Hepimiz Gökçebey’de yaşıyoruz. Gökçebey’e sahip çıkmak hepimizin asil görevidir. Bizlere destek veren veya vermeyen herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.07.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1726)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,533 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,811 | Ip Adresiniz: 52.23.201.145 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.