Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Çapcı’dan Ramazan Bayramı Mesajı:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gökçebey İlçe Başkanı Tuna Çapcı, bayramların toplum hayatında eşsiz bir yeri olduğunu söyledi.

Başkan Çapcı mesajında; Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi: "Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların,örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gökçebey’li hemşerilerim olmak üzere tüm Türk-İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Ramazan Bayramı’nın Gökçebeyimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum."

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 13.06.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1274)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 50 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,486 | Ip Adresiniz: 3.133.119.66 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.