Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Efsane Başkan Öztürk’ün Kadir Gecesi Mesajı

Gökçebeyİn efsane  Başkanı Vedat Öztürk, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 Öztürk, Kadir Gecesi nedeni ile yaptığı açıklamada;”Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşamaktayız.

Dileklerimizi, isteklerimizi Allah'a arz etmek için de değerli bir fırsat olan Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir.

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Ramazan ayı sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir aydır. Kadir Gecesi de bin aydan daha hayırlı bir gece olup, aynı zamanda müminler için de bir fırsattır. Kadir Gecesi saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir.

Bayramın da müjdecisi olan Kadir Gecesi'nin başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere insanlığa hayırlar getirmesini temenni eder, tüm İslam aleminin ve Gökçebeylilerin Kadir Gecesi'ni kutlarım" dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 10.06.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1248)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 711 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,001 | Ip Adresiniz: 3.86.235.207 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.