Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey esnafının durumu iç açıcı değil

Gerçekten esnafın durumu hiç iç açıcı değil. İlçede bir çok dükkan kapandı ve siftah edemeyen esnaf sayılarının arttığını görüyoruz. Siftah yapamayan esnaf ise kahve köşelerinde günlerini geçiriyorlar.

Altın fiyatlarındaki patlamalın da özelikle bu düğün zamanlarında hem düğün yapanları hem de düğünlere davet edilenlerde sıkıntılı.

Artık damatlarımız bile alacağı bilezik ve bunun gibi ziynet eşyalarında karamsarlar. İnsanlarımız yakınlarına götürüp takı olarak altın veremez duruma geldi. Her yönden bakıyorsunuz içinden çıkılamaz bir durumdayız. Allah sonumuzu hayır etsin. Bu nereye kadar ve ne şekilde gider bilemiyorum. Ama şu bir gerçek ki gitgide iyiye gideceği yerde kötüye gidiyor. Şu anda asıl sıkıntıda olan esnaftır. Küçük esnaf zaten tamamen bitmiştir. Büyük marketler açıldığında küçük esnaf tamamen bitti. Halkımız zaten küçük bakkallardan mahalle bakkallarından hiçbir alış-veriş yapmıyorlar. Bu da küçük esnafımızı perişan ediyor. Herkesin büyük marketlere yönelmesi doğru değil. Küçük bakkallar neredeyse silinmiş duruma geldiler.

Orta halli bakkallarda diyelim ki iki insan çalışıyordu ama artık onu da çıkarmak zorunda kaldılar. İşsizlikte gitgide had safhaya ulaşıyor.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 25.05.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1743)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,097 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,968 | Ip Adresiniz: 18.220.64.128 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.