Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
CHP BU SEÇİMDE OY PATLAMASI YAPAR

24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde CHP Zonguldak ilçelerinde Devrek-Gökçebey ve Çaycuma ilçelerinde oy patlaması yapar nasıl mı? Anlatayım…

Vadi’de (Devrek-Gökçebey ve Çaycuma) Ak Parti’de Milletvekili sıralamasında Ahmet Çolakoğlu ikinci sıra değil de 3 sırada olsaydı, 2 sırayı Ereğli’ye verseydi daha fazla oy alabilirdi.

Zonguldak’ın başarılı Milletvekili Özcan Ulupınar’ın liste de olmayı Ak Parti adına çok büyük kayıptır. Devrek’te ciddi anlamda CHP oylarını hem merkezde hem de köylerde artıracaktır.

Yine Gökçebey’de Özcan Ulupınar’ın ciddi oyu vardı. 3.5 yıl çalışkan Belediye başkanı Vedat Öztürk’ü görevden alan Ak Partinin ilçede ve köylerde ciddi oy kaybı yaşayacaktır. CHP oyunu artırmakla beraberinde İYİ Parti’yede eğilim çok fazla.

Gelelim asıl meseleye:  Çaycuma …

Ak Parti Milletvekili sıralamasında Ahmet Çolakoğlu’nu ikinci sırada yer verdi. CHP’nin 3 sıra hem vadi hem de Çaycuma’dan oluşu… Umut Başoğlu siyasetin içinde gelen biri. Bildiğiniz gibi Çaycuma halkı ‘ Ahmet Çolakoğlu zaten seçilecektir. Umut Başoğlu’nuda TBMM ‘ne gönderelim düşüncesiyle merkez zaten ağırlıklı CHP’li, köylerde de Umut Başoğlu’na destekler ağırlıklı olacağını düşünüyorum.

Kısacası:  CHP vadide oy patlaması yapacaktır.

Ereğli ve Alaplı ilçelerinde Ak Partinin Milletvekili adayı olmayışı İYİ Parti’nin 2 sıra milletvekilinin desteklerin artacağı görünüyor.

Zonguldak’ta CHP Ak Partiye çok fark atarak seçimi tamamlayacaktır. Sağlıcakla kalınız.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 24.05.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1796)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,026 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,462 | Ip Adresiniz: 3.131.110.169 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.