Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE ÖĞRENME ŞENLİĞİ SERGİSİ AÇILDI

Gökçebey İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında, ilçede Okur yazarlık seferliği ve El Sanatları Teknolojisi alanında  açılan kurslara  katılan  kursiyerler tarafından bir yıl boyunca, özenle hazırlanan, el emeği göz nuru olan seçkin ürünlerinin sergilendiği  Öğrenme şenliği sergisi 09.05.2018 Çarşamba günü Saat 14.00’de Aile Çay Bahçesinin Düğün salonunda açıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla Öğrenme Şenliği sergisinin programına başlandı.

Açılışa; Gökçebey kaymakamı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkanı İsmet Karcı, Gökçebey eski Belediye Başkanı Vedat Öztürk,  Bakacakkadı belde belediye başkanı Sezgin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, daire amirleri, siyasi partililerin temsilcileri, Öğretmenler ve kursiyerlerin katılımı ile gerçekleşti.

Gökçebey kaymakamı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkanı İsmet Karcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş’a hediye verildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal Yaptı.

Topal yaptığı açıklamada; “ Öğrenme şenlikleri sadece öğrencilere değil, yaşam boyu bütün herkesi kapsayan bir etkinliktir.

Öğrenmeyi şenliğe dönüştürerek eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bilgi ve becerileri ile kendine olan özgüvenlerini artırmak amacındayız.  Öğrenme etkinlikleri; bilinçlendirerek farkındalık oluşturmaktır.  Öğrenmenin yaşı yok, geçmişten mezara kadar öğrenmeye muhtacız.

Hayat boyu öğrenme  ve Gökçebey Halk Eğitimi merkezi Müdürlüğünce  Milli Eğitim Bakanlığı  Hayat Boyu Öğrenme  Genel  Müdürlüğü  programları kapsamında  her zaman , her yerde herkes için sloganıyla  başlatılan 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında ilçe merkezi , belde ve köylerimizde “El sanatları, Hayvan Yetiştiriciliği, ormancılık, Müzik ve gösteri sanatları, Bilişim Teknolojileri , Güvenlik hizmetleri, Sağlık hizmetleri, Giyim Öğretim teknolojisi, Yabancı diller, Tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, Kişisel gelişim ve Eğitim, okuma yazma, seramik ve cam teknolojisi, Sosyal hizmetler ve danışmanlık, öğretmenlik ve öğretim olmak üzere 15 alanda kurslar açılarak 1248 kursiyerimizle buluşmamız sağlanmıştır.

Kurumumuzun Misyon ve Vizyonunda; bilgiye bilgi, değere değer, sevgiye sevgi katma, önce insan ve hayat boyu öğrenme ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile gönülden gönüle, merkezli öğrenme şenliği sergimiz, sergilerimiz ve etkinlikleri süresince bizleri her daim onurlandıran, katkı sağlayan ve desteklerini esirgemeyen başta ilçe kaymakamımız Ahmet Korkmaz olmak üzere Belediye Başkanımız İsmet Karcı’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaç ve ekibine, okul müdürü ve yöneticilere, öğretmenlere öğreticilerimize, kursiyerlerimiz, Gökçebey halkına,  gönlü bizlerle olanlara şenliklerde çalışmalarımıza katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Öğrenme şenliği sergisinin açılışını, Gökçebey kaymakamı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkanı İsmet Karcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş yaparak sergiyi gezdiler ve emeği olan herkesi tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.05.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1758)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 735 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,797 | Ip Adresiniz: 3.139.70.131 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.