Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Muhtar Kayabaş’ın 23.Nisan Mesajı

Gökçebey Çarşı İçi Mahalle Muhtarı Aydın Kayabaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Muhtar Kayabaş mesajında, “Türk Milletinin kendi temsilcilerini bir araya toplayarak oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk Milletinin azim ve kararını ortaya koymuş, bağımsızlığa doğru gidilen yolda tüm düşünceler TBMM çatısı altında ele alınarak hayata geçirilmiştir. 

23 Nisan 1920 tarihi bu açıdan bakıldığında, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır. Milli Egemenliğin ilan edildiği bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edildi.

Gözlerindeki pırıltıda ülkemizin aydınlık geleceğini gördüğümüz çocuklarımız, küçücük bedenlerinde atan kocaman yürekleriyle bizleri geleceğe taşıyorlar.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa KemaI Atatürk başta olmak üzere miIIi mücadelede emeği geçenleri rahmetle anar, Türkiye Büyük MiIIet MecIisi’nin açılışının 98. Yılını ve 23 Nisan UIusaI Egemencik Ve Çocuk Bayramı’nı en içten duyguIarımızIa kutluyoruz.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.04.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1479)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 950 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,756 | Ip Adresiniz: 18.188.44.223 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.