Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Karcı’nın 23 Nisan mesajı

Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyada çocuk bayramı olarak kutlanan tek bayram olduğunu belirten Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk Büyük Millet Meclisi'nin açılarak Türk Milletinin iradesinin dünyaya duyurulduğu bu önemli günü, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hediye etmiştir" dedi. 

23 Nisan tarihinin Türk halkının bağımsızlık mücadelesindeki önemli tarihlerden biri olduğuna işaret eden Başkan Karcı ; "23 Nisan, dönemin dünya devletleri tarafından yok sayılan, bir milletin bağımsızlık meşalesini alevlendiren önemli adımlardan birisi olmuştur.

23 Nisan aynı zamanda, Türk milletinin yok olmadığını, işgallere, bölünmeye karşı bütün imkânlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini almıştır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletin iradesine olan inancını kaybetmemiş, halkına duyduğu güven sayesinde Kurtuluş Savaşımızı başlatmıştır. O, Türk insanının içinde bulunduğu en ağır şartlara rağmen kurtuluşu yine milletin kendisinde görmüştür. Bir millet ve devlet olarak yeniden tarih sahnesine çıkma yolunda önemli kararlar alan, En önemlisi de millet egemenliğini esas alarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz bugün 98 yaşında.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bir dönüm noktası olan bu günü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiş ve bu tarih 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlana gelmiştir.

 Atatürk bu günü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Bu vesileyle geleceğin Türkiye'sini ve Gökçebey’i  emanet edeceğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum."

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.04.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1634)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 2,467 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,587 | Ip Adresiniz: 3.141.244.201 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.