Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Aydemir’den 23 Nisan mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan  İYİ Parti Gökçebey İlçe Başkanı Satılmış Aydemir, çocuklara armağan edilen bu bayramın tüm dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının güçlendirilmesine de katkıda bulunduğunu söyledi.Başkan Aydemir’in mesajı şöyle:“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98’ıncı yıldönümünün kutlandığı bu günde, ülke olarak milli iradenin egemen kılındığı ve çocuklarımıza eşsiz bir armağan olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu yaşıyoruz.

 Milli iradenin hayat bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi, milli mücadeleye yön verirken; açıldığı günden beri de milletimizin geleceğini aydınlatmayı sürdürmüştür. Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Meclis Başkanı olan Mustafa Kemal Atatürk de, milletimizin geleceği olan çocuklara bu günü armağan ederek, ülkenin onlara olan güvenini göstermiştir.

Çocuklarımızın olan bu bayram, aynı zamanda dünya çocukları arasında da sevgi ve dostluk bağlarının güçlendirilmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşamalarına vesile olacaktır.

Bu düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; tüm çocuklarımıza ve halkımıza sevgiler sunuyorum.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.04.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1500)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 807 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,097 | Ip Adresiniz: 54.205.116.187 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.