Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Oktay’ın 23 Nisan Mesajı

CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, Cumhuriyetin kuruluşu, laik Cumhuriyetin ana ilkelerinin belirlenişi ve çağdaş Türkiye'nin kuruluşunun ilk adımı olduğunu" belirten CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay, şunları kaydetti: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının önderliğinde çalışmalarına başlayan bu Meclis, önce cumhuriyeti, sonra demokrasiyi gerçekleştirmiştir.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98. yıl dönümünde, ülke ve ulus olarak ihtiyacını duyduğumuz laik eğitim, hoşgörü, toplumsal barış ve cumhuriyetin kazanımlarını kararlılıkla savunmanın yanı sıra her türlü bağnazlığa karşı mücadele etmek de temel ve asli sorumluluklarımız içerisinde yer almaktadır.

Tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, sevgi, barış ve huzur dolu bir Dünya’da hep birlikte yaşamayı temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyet’in temellerini atan büyük devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, milli mücadelemizin aziz şehitleri ve kahraman gazilerini rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

 

 

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.04.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1449)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 438 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,964 | Ip Adresiniz: 54.226.25.246 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.