Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN KARCI’DAN VALİ SAYIN ÇINAR’A TEŞEKKÜR

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın Gökçebey’de  bir dizi ziyaretlerini değerlendiren  Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, “Valimiz Sayın Ahmet Çınar’a teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

“ilçemizde valimiz Sayın Çınar’ı ağırlamanın onurunu yaşadık” diyen Başkan Karcı, Vali Sayın Çınar’ın Gökçebey ziyaretini değerlendirmesinde;” Yıllardır bürokraside Devrek ile Çaycuma arasına sıkışmış Gökçebey’imize Valimiz Sayın Ahmet Çınar’ın sahip çıkması bizleri çok mutlu etti.

Sayın Valimiz Çınar’ı ilçemizde kahvaltı ardından yaptığı toplantıda, ilçenin sorunlarını tek tek daire amirlerinden dinleyerek çözüm üretmesi ve halkımıza devletin  gücünü her zaman  vatandaşın  yanında olduğunu  gösterdi.

İlçemize bağlı hacımusa köyünde yapılan Yöresel Herkime Evini  ziyaret ederek, ilçemizin geleceği ile ilgili hazırlanan projelere destek vermesi bizleri ve halkımızı çok sevindirmiştir.

Sayın Valimiz Çınar’ın gayretli olması, tecrübesi ve başarısı bizlere ışık tutması, yapılacak çalışmalarda takipçi olarak destek vermesi ilçe halkını ve bize güç vermiştir.

Bizlerde bundan sonraki çalışmalarımızda sayın Valimiz Çınar ile işbirliği içinde bulunarak İlimiz ve ilçemiz için  kalıcı ve güzel projeleri gerçekleştirmeye çalışacağız. Gökçebey’e gösterdiği yakın ilgisinden dolayı Sayın Valimiz Çınar’a sonsuz teşekkür ederiz."

 

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.04.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1722)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,822 | Toplam Ziyaretçi: 11,947,942 | Ip Adresiniz: 3.144.48.135 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.