Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
SALTUKOVA’NIN GÜNEŞ’İ

Yılardır başarılı öğretmenlik mesleğinden  emekli olduktan sonra Saltukova beldesine hizmet edeceğim düşüncesiyle siyasette bende varım diyen Zerrin Güneş 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP’den Belediye Başkan adayı oldu ve seçimi kazanmıştı.

Saltuokova’da Güneş dönemi başladı.

Bayan Güneş, Saltuova Beldesini iyi analiz etmiş ve sorunlarını çözümü adına da hizmet projelerini hazırlamış ve seçim sürecinde de halkına anlattı ve halkın güvenini kazanarak belediye başkanı oldu.

CHP’li Başkan Güneş, beldesine olan hizmet projelerini daha aktif hale getirebilmek için 2016 yılında partisinden istifa ederek,   Ak Partiye geçti. Hatta Ak Parti’nin rozetini Başbakan Sayın Binali Yıldırım taktı.

Saltokova beldesini ziyaret ettim.  Vatandaşlarla bire bir görüşme yaptım. Bayan Güneş’in çalışkan bir belediye başkanlık görevi yaptığını söylediler.

Belde de belediye olarak yapılan- yapımı devam ettiği alt ve üst yapı çalışmaları ile halkın gönlünde taht kuran Bayan Güneş’i belde sakinleri takdir ederek desteklerini de sürdürüyorlar.

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş’in başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve çalışmalarının devamını diliyorum. Durmak yok, Bayan Güneş ile yola devam.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 4.04.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1565)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 788 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,594 | Ip Adresiniz: 3.144.48.135 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.