Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAYRAKTAR’DAN HERKESE AÇIK DAVET

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar yazılı bir açıklama yaparak, herkesi  İYİ Parti’ye davet etti.

Başkan Bayraktar: “Türk siyasetinde; ülke ve toplum çıkarlarına yönelik elle tutulur ve gözle görülür hiçbir program, proje ve hizmet üretmedikleri gibi siyasi varlıklarını toplumun temel değerlerini istismar ederek sürdürenlerin artık maskeleri düşmüştür.

Milletimizin ortak değerlerini siyasal hırsları uğruna kötüye kullanmak, koltuklarından kalkmadan istismar siyaseti yapmak, siyasi çıkarları uğruna dün “kara” dediklerine bugün “beyaz” demek milletimizin aklı ile dalga geçmekten başka bir şey değildir. Birileri “aldanma-aldatılma” rekorları kırarken, birilerinin de onlarla “kuyruk ittifakı” projeleri yapanların “Millet” veya “Milliyetçilik” kavramlarından ne anlayıp ne anlamadıklarını da gördük.

Türkiye’de siyaseti tıkanma noktasına getiren etkenler bellidir. Etnik ayrımcılık, dinin siyasete alet edilmesi, Atatürkçülük, Milliyetçilik, Ülkücülük, Dini ve Milli değerler gibi Türk toplumunu birbirine bağlayan bu temel değerlerin siyasi çıkarlar uğruna cömertçe kullanılması toplumdaki kutuplaşmayı derinleştirmekten öteye gidememiştir. Oysa; bu değerlerin hepsi partiler üstü olmasına karşın yıllardır ülkede siyaseti kilitleyen kesimler her sıkıştıklarında “Milliyetçilik”, “Atatürkçülük” veya “Ülkücülük” kavramlarını kendilerine kalkan ederek toplumu aldatmışlardır.

İYİ Parti; ülkemizdeki bu açmazlara son vermek, milletin temel değerlerini siyaset malzemesi yapmadan, toplumdaki kutuplaşma siyasetine son vermek ve tıkanan siyasetin önünü açmak amacıyla üçüncü bir yol olarak Türk Milleti tarafından kurulmuş cesurlar hareketi olarak da milletimizin büyük teveccühüne mazhar olmuştur.

İYİ Parti; bu yola çıkarken bırakınız birilerinin iyi niyetini suiistimal etmeyi, bilakis bugüne kadar iyi niyetleri suiistimal edilerek yıllarca oyalanan ve omuzlarına basılarak kendilerine siyasi ikbal sağlamak isteyen hedefsiz ve projesiz koltuk düşkünleri ile bir yere varılamayacağını görmüştür. “Kandırılmak”, “aldatmak”, “aldatılmak” veya “ayartmak” gibi kavramlar İYİ Parti’nin felsefesi ile asla bağdaşmaz. Ayrıca; Kimin kimleri ayarttığı, kimin kimleri aleni bir şekilde aldattığı gözler önündedir. “Türk Milliyetçiliğini ayakları altına alanlar…” ve daha vahimi de “Türkçülük bölücülüktür…” diyenleri kendilerine “ittifak” yapanlardır, iyi niyetli insanları suiistimal edenler…

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Türk Milleti’ne yaptığı çağrı açıktır ve son derece anlaşılır biçimde nettir. Buna göre; geçmişte hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun İYİ Parti’nin kapısı herkese açıktır. İYİ Parti’de; sadece vatan hainleri, bölücüler, FETÖ’cüler, PKK uşakları, DHKP-C ve isimlerini sayamadığımız ne kadar terör unsurları varsa onlar yer bulamaz.

İYİ Parti’nin temel felsefesi; Hoca Ahmet Yesevi’ye, Hünkar Hacı Bektaş Veli’ye, Mevlana’ya, Yunus Emre’ye ve Şeyh Edebali’nin yaydığı Anadolu Güneşi’nin manevi iklimine kadar uzanır. Bu yolda; değerlerin istismarı değil kucaklaşması vardır. İYİ Parti, 80 milyonu kucaklamayı hedefleyen milyonların umudu haline gelmiş büyük bir harekettir.

Türkiye’de ve bölgemizde eski siyaset alışkanlarını bertaraf etmeye kararlıyız. İYİ Parti ile Zonguldak’ta da iyi siyasetin önünü açmaya azimli ve kararlıyız. Zaman alacak ama, başaracağız. İnsanlar İYİ Parti’yi anladıkça, parti programımızı anladıkça ve Genel Başkanımızın verdiği mesajları aldıkça İYİ Parti’nin iktidar yürüyüşü daha da hız kazanacaktır. İYİ Parti bünyesinde toplumun tüm kesimleri özgür biçimde kendilerine yer bulmaktadır.

Bu duygu ve düşünlerle Zonguldak bölgesinde bizlerle birlikte siyaset yapmak isteyen cesur insanları İYİ Parti saflarına katılmaya davet ediyorum.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 20.03.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1740)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,739 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,017 | Ip Adresiniz: 54.147.0.155 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.