Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Muhtar Ak, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni Kutladı

Devrek İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Necla Esen Ak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Muhtar Ak mesajında; “1915 Çanakkale Zaferi, bu milletin milli ve manevi değerleriyle, kurduğu köklü ve güçlü medeniyetinin, geçmişten bugüne, bugünden geleceğe uzanışının sembolüdür. Çanakkale, bastığımız yerlerin topraktan öte, binlerce insanın cesaretiyle, gücüyle ve azmiyle nasıl ‘vatan’ toprağına dönüştüğünü bizlere anlatan destansı bir zaferdir. Aziz ecdadımızın kanlarıyla sulanmış cennet vatanımızın her karış toprağı nice kahramanlık destanlarını haykırmaktadır. Bu gün ecdadımızın yaptığı mücadeleyi, ecdadın torunları içte ve dışta hain güç ve mihraklara karşı yedi düvelde sergilemekte ve açıkça Hilal ve haçın mücadelesini vermektedir.

Bu mukaddes yurt topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı, bu güzel vatanı bizlere emanet eden atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz.

Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıl dönümünde milletimizin bu onurlu gününü kutluyor, kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum.’’dedi

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 17.03.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1763)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,574 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,852 | Ip Adresiniz: 44.211.58.249 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.