Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Akşener, . Karabük şehidine sahip çıktı

İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener Karabük’e gelerek İl Binasının açılışını yaptı.

Açılış öncesi Safranbolu’ya uğrayan ve Şehit Ömer Bilal Akpınar’ın mezarını ve ailesini ziyareti sonrası Karabük’e geldi.

Karabük’te Ticaret ve Sanayi Odası altında bulunan Üreten Eller Kooperatifini ziyaret eden ve hediyelik alan Akşener yürüyerek Güven Kavşağına geldi.

Parti Otobüsünden halka seslenen Akşener Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eleştirdi. Karabük’ün şehit cenazesinde gösterdiği vefayı ve sahiplenmeyi hatırlatan Akşener “Karabük’le Türkiye gurur duyuyor. Karabük şehidine sahip çıktı. Birlik ve beraberliğimizi kimsenin bölemeyeceğini gösterdi” dedi

Hükümetin yanlış politikaları yüzünden bugün Türkiye’yi bu duruma getirdiğini belirten Akşener, “Dün halaylarla Habur’dan PKK’yı karşıladınız, Hatay’dan çıkardınız. Açılım dediniz, her yere sığınaklar kazdılar. Büyük şehirlere bombalar koydular, dün yaptığınız hataların bedelini yine millet ödüyor. 16 yıldır iktidarsınız, Türkiye büyüyor dediniz, inşaat sektörü büyüdü, sanayi bitti, tarım bitti. Şehirleri bitirdiniz. Yanlışı yapıyorsunuz, deviriyorsunuz, sonra elinizi yıkayıp aldatıldım diyorsunuz. Bunları aldatmayan yok. Yaptığınız hataların şanlı ordumuz düzeltiyor, Mehmetçik düzeltiyor” dedi.

Konuşmasının ardından İl Binasının açılışını gerçekleştiren Akşener daha sonra Karabük’ten ayrıldı.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 13.02.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1605)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 121 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,557 | Ip Adresiniz: 3.128.205.109 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.