Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
HOŞGELDİN BEBEK PROJESİ

Devrek Belediyesi, ilçede ilkleri yapmaya devam ediyor. Yaptığı çalışmalarla ilçeyi adeta şantiyeye çeviren Devrek Belediyesi bir yandan da sosyal belediyecilikle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.  Bu çalışmalardan biri de “Hoşgeldin Bebek” Projesi.  Bu projeyle birlikte Devrek’te yeni doğan bebekler“HoşgeldinBebek” hediyeleriyle karşılanıyor. Yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla Devrek Belediyesi tarafından “Hoş geldin Bebek” hediyesi  veriliyor.

Yeni doğan bebeklere yönelik başlatılan proje kapsamında  “Hoşgeldin Bebek” hediye kutusu hazırlandı.  Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen proje,  İçinde bebekler için hazırlanmış olan hediye seti Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve eşi Gönül Semerci tarafından ailelere teslim ediliyor.  AK Parti Devrek İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Özmen ile AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Funda Değirmenci’nin de yer aldığı ziyaretlerde aileler mutluluklarını paylaştıkları için Başkan Semerci ile beraberindekilere teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “Bebeklerimiz, ailelerimizin gözbebeği, hayatımızın merkezidirler. Bu mutlu günlerinde vatandaşlarımızın yanlarında olmak, mutluluklarına ortak olmak ve ufak da olsa bir katkıda bulunmak istedik. İlçemizde dünyaya gelen bebeklerimizin ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak hediye setimizi, Türk Bayraklarıyla beraber yeni doğan bebeklerimizin ailelerine takdim ediyoruz. Hayatın her alanında vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Vatanımıza, milletimize hayırlı bir evlat olmaları temennisiyle bütün evlatlarımıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun ömürler diliyoruz” dedi.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11.02.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1597)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 803 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,674 | Ip Adresiniz: 18.224.44.108 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.