Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
YENİ BAŞKAN KADİR BAŞLI

Gökçebey Şoförler odası 7 olağanüstü genel kurulu Sultan Cafe’de gerçekleşti.  Tek liste ile yapılan genel kurulda Kadir Başlı başkan seçildi.


Divan başkanlığına  Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun seçildi.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla Gökçebey Şoförler odası 7 olağanüstü genel kurulu başladı.


Kurula; Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı,  Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, İlçe Emniyet Amiri Hasan Bektaş, Gökçebey Esnaf Odası Başkanı Ali Çetin’in yanı sıra çok sayıda şoförler odasına kayıtlı üyeler katıldı.


Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı yaptığı konuşmada; “Gökçebey Şoförler odası 7 olağanüstü genel kurulunuz şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Değerli arkadaşlar zor şartlarda hepinizin görev yaptığını biliyorum. Belediye ve şahsımla ilgili yapmam gereken ne olursa olsun sizlerle beraberim.”diyerek divan heyetini selamladı.

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ise,” Bugün odanıza sahip çıkıp bu mesai günde işinizi gücünüzü bırakıp buraya gelip bu salonu doldurduğunuz için ben şoförler odası yönetim kurulu adına ve şahsı adıma teşekkür ediyorum ve saygılarımı sunuyorum."dedi
Gökçebey Şoförler odası 7 olağanüstü genel kurulu’nda yeni seçilen Başkan Kadir Başlı ise birlik mesajları vererek konuşmasına şöyle devam etti.

Başkan Başlı;” Sayın Divan, sevgili meslektaşlarım ve değerli misafirler Odamızın 7 olağan Genel kurulumuza hepiniz hoş geldiniz.  Bu bir aile genel kuruludur. Yarın hep beraber el ele yürüyeceğiz. Oda hepimizin. Hep beraber sahip çıkmak asil görevimizdir.

Odamız kuruluşundan bugüne görev yapan başkanlara ve yönetimde görev yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Genel kurulumuz hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yeni Başkan Kadir Başlı.
 Asıl Üyeler: Aydın Yazıcı, Erdinç Özkan,  Erol Kiraz, Durmuş Erenoğlu, Yusuf Saraç, Yalcın Özkadam.

Yedek Üyeler: Erkan Soner Kodaman, Yaşar Kurtoğlu, Yüksel Demir, Fedai Eliçora, Cevdet Ahlat, Sezai Kulluk, Vasfı Saltuk.

Denetim Kurulu:
Asil Üyeler: İskender Eserli, İlkay Kulluk, Sedat Arslan.

Yedek Üyeler: Erdal Bostancı, Murat Demirtaş, Musa Halıcı.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 5.02.2018 09:34:27  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1811)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,860 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,138 | Ip Adresiniz: 54.198.146.224 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.