Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
İYİ’LER SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTU

İYİ Parti Zonguldak İl Teşkilatı basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Programa; İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar, Ankara Eski Milletvekili ve Devlet Bakanı Aydın Tümen, İYİ Parti Karabük İl Başkanı Dursun Altıparmak, Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Fatma Gülay, Devrek İlçe Başkanı Bahadır Kıyıcı, Gökçebey İlçe Başkanı Satılmış Aydemir, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Köktürk, Ereğli İlçe Başkanı Asım Tazegül, Kozlu İlçe Başkanı Kenan Kazan, Alaplı İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan, Kilimli İlçe Başkanı Alim Emre Demiroğlu ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını; İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar yaptı.

Başkan Bayraktar yaptığı konuşmasında;” Bizim için özgür basının ve gazetecilerin özgür bir şekilde demokrasinin içinde olduğu bir dönemdeyiz. Partimizin basım programızın açıklandığı gibi özgür basını destelemekteyiz. Bugün sizlerin günü, öncelikle cemiyet başkanların duygu ve düşüncelerini almak istiyoruz. Partimizin il ve merkez ilçe binası tutulmuş olup tadilatına başlanmıştır. Merkez ilçe Başta olmak üzere ilçe başkanlarını takdim etti. “

“ BİZ KOLTUK ESKİTMEYECEĞİZ, AYAKKABI ESKİTECEĞİZ.”

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Dursun Altıparmak konuşmasını yaptı.

Başkan Atıparmak konuşmasında; “ Zonguldak’ımızın güzide basın temsilcileri, sevgili Bakanım sayın Aydın Tümen, Sayın İl Başkanım Rakıp Bayraktar ve değerli ilçe başkanlarım, bugün aranızda bir ağacın yaprakları gibiyiz. Bartın, Karabük ve Zonguldaklı olarak Bartın İl Başkanımızın acilen bir işi çıktığı için gelemedi. Oda sizin basın gününüzü kutluyor ve çok selamları var. Karabük’te teşkilatlarımızı tamamladık. Bugün de gelirmisiniz dediler bende seve seve gelirim. Zonguldak benim her şeyim. Burada Ticaret lisesinde okudum. Çaycuma Kayıkçılar köyündenim. Karabük’te Zonguldak’ın bir parçası. Batı karadeniz’in geleceğini hep beraber savunacağız. İYİ Parti Zonguldak’a iyi gelecek. Zaten iyi geldi. Çoğu yerlerde meydanlar ve salonlar verilmiyor. Ama hiç önemli değil. Biz koltuk eskitmeyeceğiz, ayakkabı eskiteceğiz. Bizim çalışmalarımızı TV’ler verirler-vermezler bakmazsızın bizler 80 milyon vatandaşımızın elini bire bir sıkacağız. Bugün gazeteciler günü ama ülke genelinde işlerinden atılan ve ceza evlerinde yatan gazeteciler var. Basın özgür olmalı. Bizlerin eli ayağı sizlersiniz. Sizler yazmazsanız bizler doğruları nereden öğreneceğiz. Çalışan gazeteciler gününüzü kutlar , sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ankara Eski Milletvekili ve Devlet Bakanı Aydın Tümen konuşma yaptı.

Tümen konuşmasında;”öncelikle, Çalışan Gazeteciler gününüzü kutlarım. Değerli İl Başkanımız Sayın Ragıp Bayraktar’ın organize ettiği bu güzel toplantıda aranızda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Gazetecilerin ne kadar zor şartlarda çalıştığını ve sorunlarını iyi biliyoruz. Bizim en büyük arzumuz gazeteciler çalışma şartlarının daha iyi olması. Siz ne kadar özgür, ne kadar bağımsız olursanız demokrasi de o kadar daha güzel olur.

İYİ Parti olarak iktidar olmak hedefimizdir. İktidar olduğumuzda Türkiye sorunlarını çözeceğiz. Partimizin Zonguldak merkez ve ilçelerine atanan değerli arkadaşlarımı yeni görevlerinde tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bu vesile ile tekrar çalışan gazeteciler gününü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.01.2018 20:42:37  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1749)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 639 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,445 | Ip Adresiniz: 18.224.32.86 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.