Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Roman Vatandaşlar Umreye Gönderilecek

Zonguldak Eski Valisi Ali Kaban tarafından başlatılan ve şuanda ise yeni Vali Ahmet Çınar nezaretinde sürdürülen proje kapsamında, Roman vatandaşlar Umreye gönderilecek.


Kutsal Topraklar için 20 gün boyunca 5 camide gerçekleştirilen kurslara ise roman vatandaşlar yoğun ilgili gösterirken, kursuda başarılı bir şekilde tamamladılar.


Çetin hoca sürpriz yağmuruna tutuldu
 Kursun son gününde ise Çınartepe Mahallesi  Hz. Hüseyin Mescidinde kadınlar kendilerini 20 gün boyunca en iyi şekilde  Eğiten  Bayan hocaları olan Halime Çetine öyle bir   sürpriz yaptılar ki Çetin sürpriz karşısın şaşkınlığını gizleyemedi. Halime Çetine önce bir demet çiçek veren kadınlar, ardından ise hediye yağmuruna tuttular. Çicek ve çeşitli hediyeler sonrasında ise bir de pasta kesen kadınlar daha sonra ise hocalarına  sevgi selinde bulundular.

 
'Roman vatandaşlar Can ve Çınarâ seslendi'


Roman kadınlar,ayrıca Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can ve Vali Ahmet Çınara seslenerek hocamızı çok seviyoruz, hocamız bizim camimizde kalsın ondan çok  şey öğrendik daha da öğrenecek çok şeylerimiz var diyerek hocalarından ayrılmak istemediklerini ifade ettiler.


Çetin, Allah hepsinden razı olsun
Bu sürpriz karşısında çok mutluğu olduğunu ifade eden Çetin, “Gerçekten şunu söylemeliyim geldiğim günlerde birkaç kişi tarafından biraz sıkıntı yaşadım, ancak kursa gelen bayan kardeşlerimin bana tam destek vermesi ve bana sahip çıkmaları gerçekten benim hoşuma gitti.

Onlarla 20 gün boyunca çok güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Ben kendilerini çok sevdim hepside bir birinden güzel insanlar.  Tabi kursun son gününde bu yapılan sürprizi ise beklemiyordum. Çok güzel hazırlıklar yapmışlar.

Çiçekten tutunda bir birinden güzel hediyeler verdiler bana. Bu sürprizi açıkçası beklemiyordum ama  çok mutlu oldum. Allah hepsinden razı olsun”dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 7.08.2017 12:59:37  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1727)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,360 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,638 | Ip Adresiniz: 54.144.233.198 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.