Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Ömer Etçibaşı; Sultan’ına Kavuştu.

Ömer Etçibaşı; Belediye Aile Çay Bahçesi Düğün Salonunda gerçekleşen muhteşem düğün töreniyle Sultan Kalender ile evlenerek dünya evine girdi.


Gökçebey Belediye Meclis Üyesi Kemal Etçibaşı- Hanife Etçibaşı’nın biricik oğlu Ömer Etçibaşı ile Miktat Kalender- Makbule’nin kızı Sultan Kalender Belediye Aile Çay Bahçesi Düğün Salonunda gerçekleşen muhteşem düğün töreniyle evlendi.

Ömer ile Sultan’ın düğününe; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Belediye Başkan Vekili Ender Aydemir, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Etçioğlu Kuyumculuk Sebahattin Etçibaşı,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Kezban Tahtabaş, Polis Memuru Davut Korucu, Selami –Hava Etçibaşı, İl Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz, Öğretmen Murat Kaymaz, Nüfus Memuru Aysel Uyan, Mustafa Uyan, Ender Gökmen, Zeki Tülübaş, Kadir-Ayla Görür, Latif Gebeş, Caner Etçibaşı, İstasyon Mahalle Muhtarı Aydın Özdemir’in yanı sıra çok sayıda davetliler katıldı.

Belediye Meclis Üyesi Kemal-Hanife Etçibaşı ile Miktat – Makbule Kalender Aileleri  düğüne gelen davetli misafirlerle yakından ilgilendiler.
Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, genç çiftlere hediyelerini vererek ömür boyu mutluluklar dilediler. Düğüne gelen davetlilerde hediyelerini takdim ettiler.
Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri, Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu, telgraf çekerek genç çiftlere mutluluklar dilediler.

Kemal Köseoğlu’nun birbirinden güzel çaldığı dans müziği ve oyun havalarıyla Ömer ile Sultan genç çiftin bu mutlu gününde davetli misafirler geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler.


Bizde, Ömer ile Sultan genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 5.08.2017 23:38:09  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2449)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 200 | Toplam Ziyaretçi: 11,946,320 | Ip Adresiniz: 18.218.129.100 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.