Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey Belediyesi'nden Hummalı Çalışma

Gökçebey belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında ziyaret ettik. Öztürk, ilçede altyapı ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


 “Sözümüz vardı yerine getiriyoruz”
Başkan Öztürk,” 2014’de yapılan yerel seçimlerde göreve gelirken, her şeyin en iyisine laik olan sevgili Gökçebeylilere hizmet sözüm vardı bugün ise verdiğim sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz ve de yaşamaya devam edeceğiz.


Belediyemizin hizmet araçlarını %90 yeniledik.  Belediyemizin rutin çalışmaların yanı sıra proje kapsamında alt yapı çalışmalarında; Kanalizasyon, Elektrik tellerin yer altına alınması, Doğal Gaz çalışmaların devam etmesi, Su şebekesinin sil baştan yeniden yapılması çalışmaları devam etmektedir.  Şehir merkezinde Şehit Ahmet Karademir caddesi üzerine de yaptığımız mesire alanı önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunacağız.


Üst yapı çalışmalarına başladık. Atatürk Caddesi ve İsmetpaşa caddesi ana yolu ile birlikte Cumhuriyet meydanında üst yapı aşamasında kare taşı döşeme çalışmalarına başladık.


İlçemizde alt yapı ve üst yapı çalışmaların yanı sıra yeni bir ilçe hastanesi, yeni şehir stadyum yapımı, ve yeni bir viyadük köprü yapımına da bu yıl içinde başlayacaklar.


Biz geldikten sonra Gökçebey değişim içine girdi.
Toki evleri çalışmaları tamamlanmak üzere, Emeklilere yönelik Toki ev çalışmalarında sonuna geldik sayılır.  Yine önümüzdeki günlerde ilçemize yakışır sokak hayvanlara yönelik barınak evi yapacağız.


2014’de söz verdiğim bir kitapçık vardı. O kitapçıkta verdiğim hizmet sözlerinin %90 ‘na yapımına başladık ve çalışmalarımız devam etmektedir.

Huzur evi projesi çalışmamız devam etmektedir.


Göreve geldiğimiz 3 yılımızda belediye olarak hummalı bir çalışma içersindeyiz. Bu çalışmalarımız tamamlandığında Gökçebey’i değişerek büyüdüğünü hep beraber göreceğiz. Her şey Gökçebey için düşüncesi ile çalışmalarımıza devam edeceğiz
” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11.05.2017 12:38:52  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2142)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 174 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,236 | Ip Adresiniz: 18.118.227.69 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.