Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE GÖHAKDER AÇILIŞI YAPILDI

Gökçebey’de Sokak Hayvanlarını Koruma Derneğinin açılışı yapıldı.

Açılışa; İşadamı Sezai Çanakcı, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Karcı, Ak Parti ilçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Belediye Veteriner Hekimi Fuat Sağlam, Daire Amirleri, muhtarların yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı.


Sokak Hayvanlarını Koruma Derneğinin açılış kurdelesini; İşadamı Sezai Çanakcı, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Karcı, Ak Parti ilçe Başkanı Hayrettin Karadağ keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.


Gökçebey’de Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Kurucu Başkan Gülsen Kazlı,” Öncelikle derneğimizin açılışına gelerek bizleri onurlandıran saygı değer Gökçebeyli vatandaşlarımıza saygı ve selamlarımı sunuyorum.
Dernek yöneticileri olarak bizlerin görevi, sadece evimizdeki hayvanlarımızın değil, sokaklarda başıboş yaşayan tüm hayvanların da haklarının savunulmasını amaçlamaktayız. Unutmayalım ki her canlının yaşama hakkı vardır ve bu hakka saygı duymak bizlerin insani görevidir. Derneğimiz ile ilgili detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağız. Yeni kurduğumuz Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği  hizmet binası Gökçebeylilere hayırlı olsun
” dedi.


Sokak Hayvanlarını Koruma Derneğinin açılışına gelen davetli misafirlere kurabiye, sıcak ve soğuk içecekler ikramında bulundular.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 31.03.2017 15:49:15  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2266)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 221 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,283 | Ip Adresiniz: 18.221.53.209 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.