Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
YILDIZ, BAŞKAN ÖZTÜRK’Ü TEBRİK ETTİ

AK Parti Gökçebey ilçe teşkilatın yeni hizmet binası açılışını yapan AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Gökçebey Belediyesini ziyaret etti.

Yıldız’ın Belediye ziyaretine İl Başkanı Zeki Tosun,  İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın yanı sıra partililer eşlik ettiler. 

 
AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız,  Belediye girişinde Zabıta Komiseri Celal Başoğlu ve zabıtaların selam duruşu ve Çiçekler takdim edilerek karşılandı.


Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk yaptığı konuşmada, “ Sayın bakanım öncelikle nezaket ziyaretinizden çok memnun olduk. “diyerek, 2014 yılında göreve geldiği günden bugüne yaptığı ve yapacağı hizmet projelerini anlattı.  Partimizin iktidar oluşu ve hizmet projelerimin bir bir onay görmesinde vesile olan Milletvekillerime, Başbakanımıza ve değerli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a  şahsım ve saygıdeğer Gökçebeyliler adına teşekkür ederim.


AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise,” Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü yürekten kutluyorum. Gökçebey ilçesine yaptığı ve yapacağı hizmetleri bir bir anlatırken inanın ben dahi duygulandım ve onur duydum. Ankara da bize düşen bir görev varsa Gökçebey için elimizden geleni yapmaya hazırız. Başkan Öztürk’ün başarılı çalışmalarının devamını dileriz. “dedi.

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 22.03.2017 20:50:04  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1950)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 114 | Toplam Ziyaretçi: 11,946,234 | Ip Adresiniz: 3.15.235.196 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.