Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AK Parti Gökçebey ilçe teşkilatın yeni hizmet binası açıldı.

AK Parti Gökçebey İlçe teşkilatının yeni hizmet binasının açılışı, AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız tarafından yapıldı.


Açılışa; AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Milletvekili Hüseyin Özbakır,  İl Başkanı Zeki Tosun, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın yanı sıra partililer katıldı.


AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız tarafından açılışı yapılan Ak Parti Gökçebey İlçe teşkilatının yeni hizmet binasının tanıtımını yapan İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, “ Sayın bakanım öncelikle yeni hizmet binasının açılışını yaptığınız için teşkilatım ve Gökçebeyliler adına teşekkür ediyorum. Yeni binamızda, Kadın Kolları Başkanı odası, Gençlik Kolları Başkanı odası, Sekreterlik odası, İlçe Başkanlığı odası ve en önemlisi ise büyük bir toplantı salonumuz bulunmaktadır” diyerek bilgi verdi.


AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise,” Belediye Başkanımız Vedat Öztürk’ü, İlçe Başkanımız Hayrettin Karadağ ve teşkilatını yürekten kutluyorum. Sizlere yakışan da buydu. Bu yeni hizmet binasının oluşumunda maddi-ve manevi, destek verenlere de teşekkür ediyorum” diyerek 16 Nisan da yapılacak referandum hakkında da bilgi verdi.


Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız’a hediyeler verdi.

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 22.03.2017 20:10:40  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2055)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 151 | Toplam Ziyaretçi: 11,938,387 | Ip Adresiniz: 3.135.198.49 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.