Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY ANAOKULU´NDAN KAYSERİ 1. KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞINA ANLAMLI DESTEK

Gökçebey Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri Münire UZUNLU yönetiminde 17 Aralık 2016 tarihinde hepimizi derinden sarsan; Kayseri I. Komando Tugay Komutanlığına düzenlenen hain saldırı nedeniyle üzüntülerini dile getirmek Kayseri I. Komando Tugay Komutanlığında görev yapan personele ve güvenlik güçlerine destek vermek üzere kart gönderdiler. Öğrencilerin bu samimi ve sıcak davranışı karşısında Kayseri I. Komando Tugayı Komutanı Piyade Albay Kemal KIRIŞ ve Askerleri; öğretmen ve öğrencilere destek ve kartlarından dolayı teşekkürlerini dile getirmek üzere mektup ve kart gönderdiler.


Kayseri I. Komando Tugayı Komutanı Piyade Albay Kemal KIRIŞ´ın Teşekkür Mektubu:

Gökçebey Anaokulu 4 Yaş Şirinler Sınıfı minik öğrencileri ve Değerli Öğretmenimiz Münire UZUNLU´ nun Kahraman Askerlerimize moral için yolladığımız öğrencilerimizin hazırlamış oldukları  Yılbaşı Kartları ellerine ulaşmış.  Bizlere  duygu dolu anlamlı kartlarını askerlerimiz tek tek yazarak büyük bir incelikte bulunmuş olup; ve ayrıca teşekkürlerini de  eksik etmeyen Sayın 1.´inci Komd. Tug. Komutanlığına bizler de teşekkürlerimizi saygı ve selamlarımızı tekrardan gönderiyoruz. Ayrıca bu güzel düşünceyi düşünüp hayata geçiren öğrencilerimizin ve sayın öğretmenimiz Münire UZUNLU´ya da teşekkürlerimizi sunarız.


Kayseri I. Komando Tugayı Komutanlığına bağlı Personellerin Teşekkür Kartları...


Ahmet KÖSTEKLİ Piyade Uzman Onbaşı, Ali Oktay DAŞ Piyade Uzman Onbaşı, Burak EROL Piyade Uzman Çavuş , Caner KAYA Piyade Uzman Çavuş , Celil YUVARLAK Piyade Onbaşı,  Ebubekir COŞKUN Ulaştırma Er,   Fatih YÜCE Piyade Uzman Çavuş,  Hasan YAKAR Piyade Onbaşı,  İsmail ÖZMAN Piyade Er,   Mahil GÜNEŞ Piyade Uzman Onbaşı,   Mehmet AKAGÜNDÜZ Piyade Uzman Çavuş,   Mehmet KOÇKAN Piyade Uzman Çavuş,   Oksay ARLI Piyade Onbaşı,   Orhan DEMİR Piyade Uzman Çavuş,   Ramazan EZİN Piyade Onbaşı,  Recep SOYLU Piyade Onbaşı,   Sait ERASLAN, Piyade Uzman Çavuş,   Ümit GÜRBÜZ Piyade Komando Çavuş,   Yusuf ŞAHİN Ulaştırma Er  ve  Celil YUVARLAK Piyade Onbaşı.


Uzunlu, Parolamız GÜÇLÜYÜZ, CESURUZ, HAZIRIZ...


Bu anlamlı çalışmayı yürüten Gökçebey Anaokulu Münire UZUNLU düşüncelerini dile getirerek;
 "Okulumuzda her sene yeni yılda sevdiklerimizi mutlu etmek için onlara kendi ellerimizle yeni yıl kartları hazırlar ve göndereceğimiz kişilere haber vermeden kartlarımızı postaneye giderek göndeririz. Bu sene de yine kartlarımızı hazırlayıp gönderecektik. Ancak 17 Aralık 2016 günü hepimizi derinden sarsan hain saldırılardan biri gerçekleşti. Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığında vatani görevini yapan askerlerimize çarşı iznine çıktıkları sırada bombalı bir saldırı yapıldı. Ne yazık ki 14 askerimiz şehit oldu.Bu nedenle; “Biz yanınızdayız, sizleri düşünüyoruz, sizleri seviyoruz.” mesajı vermeyi ve onlara bu kötü olaydan sonra biraz olsun moral vermeyi, üzüntülerini gidermeyi düşündüm.. Kartlarımızı öğrencilerle birlikte hazırladık. Onlara da bu kartları askerlerimize göndereceğimizi anlattım. Hepsi çok heyecanlandı ve sevindiler.29 Aralık 2016 günü Gökçebey Postanesine bir gezi düzenleyerek kartlarımızı heyecanla gönderdik. Gönül köprümüze ilk taşları koymuş olduk böylece.
 Yaklaşık üç hafta sonra çok güzel bir haber aldık. Kartlarımız yerine ulaşmış hatta askerlerimiz de bizlere cevaben tek tek kendi elleriyle teşekkürlerini ve iyi dileklerini sunan kartlar göndermişler. Kartlarla birlikte 1.Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Kemal KIRIŞ’ın gözlerimizi dolu dolu eden aynı zamanda gururlandıran bir de mektubu vardı. Gönül köprümüz tam anlamıyla tamamlanmıştı. Okulca çok sevindik, mutlu olduk, duygulandık.
Gökçebey Anaokulu olarak bu gönül köprüsünü kurduğumuz için hem çok mutlu hem de çok gururluyuz. Sadece kötü günlerde değil iyi günlerde de bu gönül köprüsünü yaşatmak için çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Parolamız; GÜÇLÜYÜZ, CESURUZ, HAZIRIZ..."
dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Gökçebey Anaokulu yönetici, öğretmen ve öğrencilerini, yapmış oldukları bu onur ve mutluluk verici çalışmalarından dolayı tebrik eder, vermiş oldukları emek ve gayretten dolayı teşekkür ederiz. Okul yönetici, öğretmen ve öğrencilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 15.03.2017 22:30:23  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2706)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 222 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,028 | Ip Adresiniz: 3.149.243.32 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.