Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Şahin son yolculuğuna uğurlandı…

Bir yıl önce Lenfoma teşhisi konulan Ak Parti Kozlu belediye Başkanı Ertan Şahin  tedavi gördüğü  Ankara’da  bir hastanede  hayatını kaybetti. Başkan Şahin’i son yolculuğa gözyaşlarıyla uğurlandı.

Başkan Şahin, baba ocağında helallik alındıktan sonra  Kozlu Belediye Başkanlığı binası önüne getirildi. Binlerce kişinin katıldığı törende; Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Oda ve Dernek Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerin yanı sıra çok sayıda Kozlu’lu vatandaşlar katıldı.
 “Hizmet şehidi”
Ertan Şahin ile ilçede birlikte görev yaptıklarını anlatan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ise şöyle konuştu:

“Hizmet şehidi Ertan başkanıma Allah rahmet eylesin. Ertan başkanımız sağlık sorunlarına aldırmadan hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için var gücüyle çalıştı. Kimimizin Ertan abisi, kimimizin Başkanı, kimimizin Ertan’ıydı. Bize dersler vererek aramızdan ayrıldı. Bu fani dünyada hiçbir şey küsmeye, darılmaya gelmez. Ertan başkanımız bütün Kozlu’nun gönlünde yer etmiş bir şahsiyetti. Yaptığı hizmetlerle anılacak. Ama geri kalan hizmetleri devam ettirmek belediye meclisinin, bizim görevimiz olacak. Hepimizin hakkı helal olsun. Sözün tükendiği yer. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.”

İki çocuk babası olan belediye başkanının cenazesi için öğlen namazının ardından cenaze namazı kılındı. Şahin’in cenazesi Şehitler Mezarlığı’na defnedildi.

Merhum Ertan Şahin’e Allah-tan rahmet diler, geride kalan Ailesine, sevenlerine ve Kozlu’lu vatandaşlara başsağlığı dileriz. 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 2.02.2017 04:23:53  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2079)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 541 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,603 | Ip Adresiniz: 3.142.171.180 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.