Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÇAYDEĞİRMENİ’NDEN HALEP İÇİN ELELE

Türk Kızılayı Çaydeğirmeni Şube Başkanlığı Belediyenin ‘’Halep İçin Elele’’yardım kampanyasına yardımsever vatandaşlar yoğun ilgi gösteriliyor. Şube olarak iş adamları, esnaf ve vatandaşlardan kampanya için destek isteyen Türk Kızılayı Çaydeğirmeni Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri son olarak Çaydeğirmeni Belediye başkanı Satılmış Gebeş’i makamında ziyaret ederek 15 Ocak'ta sonara erecek kampanya için destek istedi. Başkan Gebeş şahsi ve kurumsal olarak imkanları ölçüsünde ‘’Halep İçin Elele’’ yardım kampanyasına destek verdi.

Türkiyeni’nin mazlum milletlerin yanında olmaya devam ettiğini ifade eden Çaydeğirmeni belediye başkanı Satılmış Gebeş,Ülkemizin güvenliği açısından Suriye’deki yangının mutlaka dinmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Gebeş; Türkiye’nin tam güvenliği için Suriye’de yaşanan savaşın sona ermesi şart. Halep’te sivillere yönelik saldırılar olduğunu görüyoruz. Devletimiz bu saldırıların durdurulması için büyük bir çaba sarf ediyor. Bizlerde yardımlarımızla savaş mağdurlarının yarasına bir nebze merhem olmaya çalışıyoruz.

Toplumumuz yapısı itibariyle yardımlaşmayı seven bir millet. Bizlerinde bölgede yaşayan insanların feryadına suskun ve tepkisiz kalmamız mümkün değil.Bu tür kampanyalar düzenleyerek yardımseverle ihtiyaç sahipleri arasında lokomotif görevi gören tüm sivil toplum kuruluşlarına ve Çaydeğirmeni’nde böyle bir kampanya’ya öncülük ettiklerinden dolaya Türk Kızılayı Çaydeğirmeni şubemizin yönetim kurulu ve üyelerine çok teşekkür ediyorum’’dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.01.2017 13:14:24  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3220)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 730 | Toplam Ziyaretçi: 11,904,256 | Ip Adresiniz: 54.160.244.62 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.