Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN KARADAĞ’DAN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, yeni yıl kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Karadağ mesajında;” Acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde bir yıla girmenin coşkusunu yaşıyoruz. 2017 Yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.

Biten yılda neler yaptığımızı, neler öğrendiğimizi gözden geçirip çevremize yararlı olup olmadığımızı zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı düşünmeliyiz. Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar her alanda ilerlemeler ile zenginleştirir.

Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla Milletimizin ve Gökçebey’li hemşerilerimin yeni yılda refaha ve mutluluğa kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, şehrimize ve ülkemize esenlik, huzur başarı, sağlık, mutluluk ve sevinç getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 31.12.2016 09:55:11  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1917)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 539 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,601 | Ip Adresiniz: 52.14.253.170 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.