Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN ÖZTÜRK’LE GÖKÇEBEY’İN UFKU GENİŞLİYOR

Yaşanılabilir bir şehir için alt yapıdan üst yapıya kadar Gökçebey’in gelişmesini sağlayan Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, halkın isteklerini yerine getirmeye özen gösteriyor.

Gökçebey'de hizmet ulaşmayan en ücra köşe kalmaması için çalışmalarını sürdüren Gökçebey Belediye Başkanlığı, gerçekleştirdiği modern çalışmalarla şehrin alt yapı ve üst yapı ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını da karşılayarak vatandaşların huzuru ve refahı için gece gündüz demeden çalışıyor.

2015-2016 yılı İlçede Alt yapı adına; Elektrik tellerinin yer altına alınması, Kanalizasyon çalışmaları, Doğalgaz çalışmaları, Su şebekesi yenileme adına Kasım ayının sonuna doğru ihalesi yapılıp biran önce su şebekesi borularının yenileme çalışmalarına başlanılacak.

2017-2019 yıllarında da üst yapı adına Ana yollarda asfalt ve kare taşı döşeme yapılacağını söylüyor başkan Öztürk.

Öbür taraftan DSİ tarafından Çamurlu köprünün yıkılıp yerine modern köprü yapıldı ve bu köprünün bir kısmı trafiğe açıldı. Ağusto deresi üzerine genişletilmiş istinat duvarlar çalışmaları hızla devam etmektedir.

Bu çalışmalar yapılırken ana ve tenha yollar her ayrı proje için kazılıyor ve kapatılıyor. Yollarda oluşan çukurlar yine geçici olarak belediye tarafından mucurla kapatılmaya çalışıyor. Bazı mahalle yollarında çamurlar var.

Gökçebey 1999-2014 yılları arasında yapılması gereken hizmet projeleri Vedat Öztürk başkanlığında gerçekleşiyor. Anlayacağınız yapılması geç kalan hizmet projeleri…

Keşke O dönemlerde alt yapı çalışmaları tamamlansaydı da bugün üst yapı çalışmaları yapılıyor olsaydı. Kim istemezdi ki?

2014-2016 yılının Aralık ayındayız. Bu süreçte Vedat Öztürk başkanlığında gerçekleşen hizmet projeleri takdire şayan bir faaliyet içerisindeler.

Yine; Toki Evleri çalışmaları hızla devam ediyor. İlçemizin adına yakışır Viyadük Köprü İhalesi ihale aşımına geldi ve 2017 yılının Ocak ayında ihalesi yapılıp çalışmalara başlayacaklar. Domuz ormanı mevkisine başlanan mesire alanı çalışmaları 2017 yılının yaz ayında tamamlayacaklar.

Gökçebey’in ufku genişliyor. Yarınımızın bugünümüzden daha iyi olması gerekliliğini düşünerek her geçen gün Belediye hizmetlerini arttırıyor. Gökçebey'mizin geleceği için yaşanılabilir bir şehir oluşturmanın canla başla çalışıyorlar.

Başkan Öztürk önderliğinde çalışan Belediye ekiplerine her zaman her yerde sahip çıkmamız gerekir.

Sevgili Gökçebey halkının azıcık sabırlı olmasını gerekir. Sabrın sonu selamettir. Kazanan Gökçebey halkı olacaktır. Gökçebey çağdaş, modern ve yaşanabilir bir ilçe konumuna gelecektir.

Sağlıcakla Kalınız.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 26.12.2016 00:09:45  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2201)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,217 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,495 | Ip Adresiniz: 34.203.242.200 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.