Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KARADAĞ DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Karadağ mesajında;” Hiçbir engellilik bilerek ya da isteyerek olmamıştır. Unutulmamalıdır ki her sağlıklı insan bir engelli adaydır. Engellilerimizin hayat mücadelesi ve her türlü olumsuzluğa rağmen yaşama olan bağlılıkları karşısında, ufacık sıkıntıları dağ gibi büyüten bizlerin çıkaracağı bir çok ders bulunduğu aşikardır.

Her şeyden önce halimize şükretmeyi bilmeli ve hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğini aklımızdan hiç çıkarmadan, bütün engelli vatandaşlarımızın kendi kendine yetebilen onurlu ve başı dik vatandaşlar olarak yaşamalarını sağlamak konusunda verilen mücadeleye katkıda bulunmalıyız. Çünkü engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözerek, tüm hizmetlerden ve haklardan eşit bir biçimde yararlanmalarını sağlamak, devletimizin olduğu kadar, toplumun tüm kesimlerinin ortak sorumluluğudur.

Bu anlamda bizim de temel hedefimiz; engellilerimizin toplumsal yaşama tam ve eşit katılımın sağlanmasına yönelik olarak; eğitim, sağlık, istihdam, kültür, sanat ve ulaşılabilirlik gibi temel sorun alanlarında, engellilerin ayrımcılığa maruz kalmadan fırsat eşitliğinden yararlanan, haklarını kullanabilen kişiler haline getirmektir. Hiçbir engellilik bilerek ya da isteyerek olmamıştır. Yeter ki gönüller engelli olmasın. Sahip olduğumuz sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik sayesinde geleceğe daha güvenli bakabileceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, engelli kardeşlerimize ve ailelerine en derin saygılarımı sunar, tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlarım.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.12.2016 10:05:44  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1790)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,842 | Toplam Ziyaretçi: 11,933,812 | Ip Adresiniz: 3.145.108.9 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.