Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KAYMAKAM BİLGİN, ULU ÖNDER ATATÜRK'Ü MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin BİLGİN, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Bilgin Mesajında: “10 Kasım Türk Milleti için; askeri ve siyasi dehasını tüm dünyanın kabul ettiği Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, milli ve manevi değerlere sahip çıkarak, muasır medeniyet istikametinde yürüyüş konusunda kararlılığını gösterme günüdür.

Milletimiz; Atatürk'ü ve en büyük eserim dediği Cumhuriyet'i anlamak ve Cumhuriyet'imizin ve Demokrasinin değerlerini her şartta korumak, düşüncesini özümsemek, işaret ettiği yolda ilerleyerek, gösterdiği hedefe ulaşmak için çaba gösterecek, Cumhuriyetimizi yeni eserlerle yücelterek sonsuza kadar yaşatacaktır. Bu tarihten gelen bir sorumluluğumuz, gelecek nesillere karşı en önemli vazifemizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 10.11.2016 14:43:00  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1898)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 349 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,875 | Ip Adresiniz: 54.226.25.246 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.