Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KEMAL HABERAL’IN 10 KASIM MESAJI

Eczacı Kemal Haberal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78’nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haberal mesajında;” Atatürk’ü anlamak onun fikirlerini çok iyi bilerek tatbik etmekten geçer.

Atatürk, milletimizin esaret altında yaşamasını aklının ucundan bile geçirmeyerek, tarih sayfalarında inancın zafere dönüştüğü, en büyük bağımsızlık savaşının mimarı olmayı hak etmiştir.

Yurdun dört bir yanı işgal altında iken, bağımsızlık ateşi hiçbir zaman sönmeyen Türk milletine önderlik yaparak, zorlu geçen İstiklal mücadelesinden sonra Türkiye Cumhuriyetini kurarak bizlere emanet eden Atatürk'ün yine bizlere bıraktığı en büyük mirası Cumhuriyet'tir.

"Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" sözünü anlamak ve bu uğurda çalışmak hepimizin borcudur.

Onun mücadele heyecanını yaşayarak, fikirlerini çok daha iyi anlamaya çalışarak geçirmek en doğru anma biçimi olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde sevgi ve saygı içersinde, O’nun bıraktığı değerlere sahip çıkmak onurumuz, o değerleri gelecek nesillere aktarmak ise en büyük görevimiz inancıyla minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.11.2016 20:43:46  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1930)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 646 | Toplam Ziyaretçi: 11,904,172 | Ip Adresiniz: 54.226.25.246 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.