Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KARADAĞ’DAN, 10 KASIM MESAJI

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78’nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Karadağ mesajında;” Milleti ile birlikte giriştiği bağımsızlık mücadelesini yine Milletinin destek ve azmiyle çağdaş bir Cumhuriyet ile taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78’nci yıldönümünde saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. 10 Kasım artık O’nun aramızdan ayrılışının anma ve matem günü olmaktan çıkarak, bize bıraktığı eserlerin zenginleştirilmesine ve yeni nesillere daha iyi anlatılmasına vesile olmaktadır.

Milletimiz Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihin gördüğü en şanlı zaferlerden birini kazanarak, bundan 93 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş, bayrak, vatan ve hürriyet aşkını tüm dünyaya göstermiş kahraman bir millettir. Milletimizin bu mücadelesi, bir milletin yeryüzünde var olma çabasının eşsiz timsali ve mazlum milletlerin rehberi olarak, tarihte şanlı bir yere sahiptir.

İçinde bulunduğumuz şartlara ve dayatmalara rağmen ülkemizi yıpratmak isteyenlere karşı, millet ve devlet olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimizi göstermek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde dünyaya vereceğimiz en güçlü mesaj olduğu inancındayım.

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 78’nci yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnet, şükran ve rahmet duyguları ile anıyorum

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.11.2016 11:38:13  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1925)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,149 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,585 | Ip Adresiniz: 18.218.129.100 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.