Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AK Parti Gökçebey’den kurumlara ziyaret

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri dün çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarını ziyarette bulundular.

Ak Parti Gökçebey Teşkilatının kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretlerine İlçe Kaymakamı Bünyamin Bilgin başta olmak üzere Cumhuriyet Savcılısı Fatma Kalender’a, Belediye Başkanı Vedat Öztürk’e, Malmüdürü Kadir Çelik’e, İlçe özel İdare Müdürü İzzet Turpcu’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş’a, İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Yusuf Yaşar Sargın’a, ve Başhekim Uzm.Dr. Levent Eskici’ye ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal’ı ziyarette bulundular.

Ziyaretler sonunda açıklama yapan Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ,“teşkilatımızı sürekli vatandaşlarımız ziyaret etmekte ve her türlü sıkıntılarını bizlerle paylaşmakta, bizde onların her alandaki sorularına cevap verebilmek adına kamu kurum ve kuruluşlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Bu sebeple İlçe sınırları içerisinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının değerli yöneticilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı müteşekkiriz. “dedi

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 2.11.2016 23:24:34  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2178)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 983 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,045 | Ip Adresiniz: 18.119.126.80 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.