Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Belediye çalışıyor, GÖKÇEBEY Güzelleşiyor!

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Denge Gazetesi Bölge Temsilcisi Latif Aydemir’e konuştu.

Gökçebey tarihinin en güzel hizmetlerinden nasibi alıyor. Başkanımız Sayın Vedat Öztürk Gökçebeylilere verdiği hizmet sözlerini bir bir yerine getiriyor” diyen Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Denge Gazetesi Bölge Temsilcisi Latif Aydemir’e anlattı.

“BAŞKANIMIZ SAYIN ÖZTÜRK’ÜN YANINDAYIZ”

Başkan Karadağ,” Gökçebey’in huzurunu bozmaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz. Gökçebey’i kaleme almaya çalışanlar öncelikle Gökçebey’i iyi tanıyacaklar. Burada yaşayan insanların temel sorunlarını irdeleyip çözümü konusunda fikirlerini beyan edecekler. İktidarımızın ve Belediyemizin yaptığı başarılı hizmetleri görmezden gelerek Başkanımız Sayın Vedat Öztürk’ü karalama kampanyasına yönelik yazılan-çizilenlere halkımız asla itibar etmiyor. İlçemizin göbeğindeki birahaneleri şehrin içinden dışarıya çıkaran Sayın Öztürk’e hem partimiz hem de Gökçebeyliler tarafından takdir edilmektedir. Birahane ile pavyonu ayırt edemeyen bazı zavallılarında başkanımıza gelişi güzel ‘çamur at izi kalsın’ misali ayak oyunlarına da seyirci kalacak değiliz.

Bizlerin, İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, tüm resmi kurum ve kuruluşları ile ortak noktamız halkımıza hizmet etmektir. Bunun içinde hep beraber birlik içinde çalışarak halkımızın laik olduğu hizmetleri yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.

Belediyemiz çalışıyor, Gökçebey güzelleşiyor dedik. İlçemizde belediyemizin alt yapı çalışmaları devam ediyor. Kanalizasyon, Elektrik tellerin yer altına alınması, Doğalgaz çalışmaları, DSİ tarafından Ağusto deresi genişletme ıslah çalışmaları ve akıbetinde Çamurlu köprüsü yıkılıp yenisi yapılarak trafiğe açıldı. Yeni bir hastane yapılıyor, Yeni bir ilçe emniyet binası, terminal, Toki Evleri ise hızla yapımına devam ediyor. Yine Viyadük köprü yapılacak, Mesire alanı yapımı devam ediyor. Bunun yanı sıra belediyemizin rutin çalışmaları zaten yapılıyor. Kısacası Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk seçim çalışmalarında verdiği hizmet sözlerini bir bir yerine getirerek ilçemiz güzelleşiyor. Önümüzdeki iki yıl süreçte üst yapı çalışmalarıyla daha da güzelleşecektir. Başkanımız Sayın Öztürk’ü üstün başarılı çalışmalarından dolayı taktir ediyor ve her zamanda yanında olacağız.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 1.11.2016 20:54:27  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2318)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 704 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,140 | Ip Adresiniz: 18.222.10.9 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.