Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN ÖZTÜRK; 'GÖKÇEBEY’İ ŞANTİYEYE ÇEVİRDİK'

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk yapılan çevre düzenlemeleri ve alt yapı çalışmalarıyla ilçenin şantiyeyi andıran bir görünüme dönüştüğünü belirterek, "Çivi çakmadık mahalle bırakmadık, ilçemiz şantiyeye döndü, çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" dedi.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Belediyesi'nin ilçede yaptığı alt ve üst yapı çalışmaları hakkında Denge Gazetesi’nin Bölge Temsilcisi Latif Aydemir’e açıklamalarda bulundu.

Başkan Öztürk, birileri tarafından “ Meyhane üzerine yazılan haberler ve köşe yazıları ” ile yapılan eleştirilerine de “ laf üretmiyoruz- hizmet üretiyoruz. Çivi çakmadık mahalle bırakmadık" sözleriyle yanıt verdi.

“HALKIM İSTEDİ, BEN YAPTIM”

Öztürk, “Birileri tarafından şahsımı karalama kampanyası yapma adına ilçemizdeki meyhaneler hakkında haberler ve hakaretler, basın ilkelerine uymayan belden aşağıya köşe yazılarına” cevap veren Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Yapılan 2014 yerel seçimler öncesinde Belediye Başkanı adayı olma sürecinde Gökçebey’in en önemli sorunların başında meyhaneler vardı. İlçede mahalle mahalle seçim çalışmaları sürecinde görüştüğüm vatandaşlarımızın benden ilk talebi ‘ meyhaneleri kaldırırsanız seni destekleriz’ dediler. Bende vatandaşlarımıza söz vererek dedim ki,” başkan seçilirsem ilk görevim şehrin göbeğindeki meyhaneleri şehir dışına çıkaracağım” dedim. Saygı değer Gökçebey halkına verdiğim sözü tutma adına meyhaneleri şehrin göbeğinden şehir dışına çıkardım. Bunu yaparken o günlerde bazı tatsız olaylar yaşadık. Olmaması gerekirdi. Ama oldu. Bu olaylar ardından yaklaşık bir yıl geçti. O günlerde yazılmadı da şimdi ne oldu da birden bire gündeme geliyor anlam veremiyorum. Halkım istedi ben yaptım. Pişman değilim. Benim için geçerli olan halkımın isteğidir. Bizler kimseye küsmek gibi bir lüksümüz yoktur. İlçemizde Sayın Kaymakamız Bünyamin Bilgin’e, Askerimize, Emniyet Teşkilatına, Valimiz Sayın Ali Kaban ve milletvekillerimizle uyum içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hepimizin ortak noktası halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Bir yıl önce yaşanmış olayları bugün yeni olmuş gibi gündeme getirmek nifak tohumları ekmekten öteye gitmez. Bu tür (haber ve köşe yazarları )tarafından yazılan –çizilenlerden menfaatleşenler de gün gelir kendi yaptıklarından utanacaktır"

“LAF ÜRETMİYORUZ, HİZMET ÜRETİYORUZ”

Gökçebey şantiyeye çevirdik” diyen Başkan Vedat Öztürk,” Bize inanan saygı değer Gökçebey halkı şahsıma ve ekibime destek vererek 2014 yılında yapılan seçimlerde göreve geldik. O günlerde halkımıza verdiğimiz birçok hizmet sözleri vardı. Söylemeden duramayacağım. Nasıl bir belediye aldığımı Gökçebey’de yaşayan herkes iyi biliyordu. Verdiğimiz hizmet sözlerini gerçekleştirebilmemiz için öncelikle yapacağımız hizmet projelerini hazırlamamız lazımdı. Belediye de proje hazırlayacak kadroya bile sahip değildim. Bu konuda sağ olsunlar, Devrek Belediyesindeki arkadaşlarımdan faydalandım. Projeler hazırlandı. Ve düştük Ankara yollarına. Ankara’da Milletvekillerimizden Sayın Özcan Ulupınar’ın şahsıma verdiği manevi desteği asla unutamam. Ve halen daha desteğini almaktayız. Projeler tek tek onaylandı.

Şuan ilçemizde;

-Belediyemizin hizmet araçlarını %90 ‘nı yeniden aldık.

- TOKİ EV’lerine başlandı ve hızlı bir şekilde yapına devam etmektedir.

-Elektrik Telleri yer altına çalışmalarına devem ediyor.

-Kanalizasyon çalışmaları devam ediyor.

-Doğalgaz çalışmalarına geçen yıl başlanmıştı. 2015’in Aralık ayında ilçemizde doğalgaz’ı yakmaya başladık. Bugün ise çalışmalar hızla devam ediyor.

- DSİ tarafından Çamurlu köprüsü yıkılıp yeni bir köprü yapıldı ve Ağusto deresi ıslah çalışmaları istinat duvarları yıkılarak genişletildi ve yeniden yapılıyor. Çalışmalar hızla devam etmektedir.

-Yeni bir keson kuyu yaptık. Ve ilçenin su şebeke boruları yeniden değişiyor.

-İlçemize yeni bir hastane projesi hazırlattık ve onayını aldık önümüzdeki günlerde temeli atılacaktır.

- yeni bir terminal projemiz hazır, yine önümüzdeki günlerde yapımına başlanacaktır.

Huzur evi projemizin son aşamasına geldik. Onu da önümüzdeki günlerde yapımına başlayacağız.

-İlçemize viyadük köprü projemiz onaylandı. İhalesi yapıldı. 2017 yılında yapımına başlanacaktır.

-Zonguldak Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu'ndan Süper Amatör Lige yükselen Gökçebeyspor emin adımlarla hedefine doğru ilerliyor.

- İlçemiz merkezinde mesire alanına başladık ve çalışmalarımızın sonuna doğru geliyoruz. 2017 yılında Zonguldak ve Gökçebey halkı yeni mesire alanımızdan faydalanacaktır.

Bütün bunlar yapılırken üst yapı anlamında yollar açtık ve yollara kare taşı döşedik. Anlayacağınız yaptığımız hizmet projeleri toplam 110 milyon TL tutarındadır.

Beni üzen ise yaptıklarımız bu kadar hizmetler var iken Zonguldak basın camiasında bir iki gazete, dergi ve köşe yazarları tarafından meyhaneler konu oluşu manidardır. Bu saatten sonra Gökçebeylilerin ve şahsımın dedikodulara ayıracak ne vaktim var nede cevabım vardır. Bu zihniyetteki insanlar ancak laf üretir, biz ise hizmet üretiriz.

“ÇİVİ ÇAKMADIK MAHALLE BIRAKMADIK, İLÇE ŞANTİYEYE DÖNDÜ”

Öztürk, “Alt yapı-ve üst yapı olmak üzere ilçemizin her mahallesinde belediyemiz tarafından çalışmalar var ve devam etmektedir. Bütün bunların yanı sıra Belediyemiz olarak eğitime ve sosyal alanlara da çok önem vermekteyiz. İlçemizi şantiyeyi arındırır bir görünüme dönüştürecek kadar yoğun sürdürdüğümüz çalışmalar tamamlanıncaya kadar çevreye verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı tüm halkımızdan özür dileriz” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 25.10.2016 04:16:43  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2801)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 611 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,901 | Ip Adresiniz: 52.91.67.23 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.