Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KOLTUK SEVDALILARI

CHP Milletvekili Adayı Songül Saraç, Üyesi olduğu partisinin her geçen gün Zonguldak'ta kan kaybetmesi ve koltuk sevdalılarının -küçük olsun, benim olsun- mantığına sert tepki gösterdi.

Sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapan Songül Saraç, "1989 yılında ağabeyim Nadir Saraç’ın belediye başkanı seçilmesiyle beraber ailecek girdiğimiz aktif siyaset hayatında partimize her platformda katkı vermek için büyük uğraş verdik. Sadece partililerimizin değil hayatında CHP 'ye oy vermemiş hemşerilerimizinde desteklerini alarak CHP'nin vede CHP'ye gönül verenlerin hedeflerini, beklentilerini hep yüksek tuttuk.”

"EMEĞE NAHKÖRLÜK YAPANLAR!"

“Bugün gelinen noktada ise bırakın partiye katkı vermeyi ,parti sayesinde toplumda yer edinmeye çalışan fakat hiç bir karşılığı olmayan insanların çirkin oyunlarına hep beraber şahit oluyoruz. Düne kadar sizsiz olmaz diyen bugünde yok saymaya çalışan fırsat düşkünleriyle , emeğe nankörlük edenlerle hayatımın her noktasında olduğu gibi haklı mücadelemi, bedeli ne olursa olsun sürdürmeye devam edeceğim. Bütün uyarılarımıza rağmen yönetim kadroları partiyi düşünmüyor, gelecek planlaması yapıyor ise bu hepimizin emeklerimizin heba edilmesi anlamına gelir ki; tuz da koktuysa yapacak bir şey kalmamış demektir.”

“DÜNÜ UNUTANLARIN YARINLARA HİÇ FAYDASI OLMAZ”

Unutulmaması gerekir ki onların küçük olsun bizim olsun çabası gerçek emekçileri her geçen gün daha da umutsuzluğa sürüklemektedir. Koltuk hedefleyenlerin bugün ekarte etmeye çalıştıkları her bir isme ihtiyaç duyacakları bilincinden bile uzak oluşları olayın başka bir trajikomik tarafıdır. Dünü unutanların yarınlara hiç faydası olmaz" dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 25.10.2016 00:46:13  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2085)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,459 | Toplam Ziyaretçi: 11,933,429 | Ip Adresiniz: 18.221.165.246 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.