Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KARADAĞ’A ATÀMA BELGESİNİ ATAŞ VERDİ.

Lokman Aydın’ın İlçe Başkanlığından istifa etmesiyle yerine getirilen Hayrettin Karadağ’a atama belgesini Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve teşkilat Başkanı Mustafa Ataş verdi.

Ataş,”Gökçebey İlçe Başkanlığına atanan Hayrettin Karadağ’ın bu göreve layık olduğunu belirterek, gençlerin görev başında olmasının AK Partinin öncelik ve nitelik olarak hedef belirlediği politikaların başında geldiğini söyleyerek, yeni görevinde başarılar diledi.

Hayrettin Karadağ ise yaptığı konuşmada, görevi layıkıyla yapmaya azami derecede gayret göstereceğini ifade ederek, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi.

Karadağ,” Gökçebey İlçe Başkanlığına şahsımı laik gören ilçe yönetim kurulu üyelerine, Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk’e, İl Teşkilatımıza, Milletvekillerimize ve başkanlık atama belgesi veren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve teşkilat Başkanı Sayın Mustafa Ataş'a teşekkür ediyorum.

Gökçebey’de bizi bekleyen birçok konunun olduğunu biliyorum. Şimdiye kadar AK Parti döneminde yapılan hizmetlerin yanında öncelikli olarak yapılması gereken hizmetlerin de olduğunun bilincindeyiz. Mazeret beyan etmeden bu görevi en iyi ve başarılı bir şekilde devam ettirmeye gayret göstereceğiz. Başarılı bir belediye başkanımız Sayın Vedat Öztürk var. Başkanımız Sayın Öztürk ve teşkilatımızla birlikte el ele, omuz omuza vererek Gökçebey için çalışacağız.

En büyük desteği halkımızdan ve Gökçebeylilerden alacağımız bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle, İl teşkilatımız, Milletvekillerimiz ve Genel merkezimiz ile istişare içinde çalışarak halkımızın talep ve isteklerini ilgili birimlere ulaştırmakta en büyük gayreti göstereceğim. Çalışmalarımda benden önce emek ve mesai sarf etmiş arkadaşlarımıza teşekkür eder, bu arkadaşlarımızın bilgi birikim ve tecrübelerinden istifa edeceğim. Kapımız herkese açık olacak ve halkımızın istek ve taleplerinin takipçisi olacağım. İlçemizde ve ilçe dışında bulunan sivil toplum örgütleriyle ilişkilerimizi güçlendirerek Gökçebey’e en iyi hizmetleri vermeye çalışacağım.” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 24.10.2016 20:22:29  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1973)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 906 | Toplam Ziyaretçi: 11,945,355 | Ip Adresiniz: 3.15.221.67 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.