Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
"BİZİM OYUNCAKLARİMİZ " PROJESİ KAPANIŞ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gökçebey Kaymakamlığı AB Proje Birimi tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına hazırlanan ve ilçemizdeki engellilere yönelik hazırlamış olduğumuz ve İŞKUR tarafından desteklenen " Bizim Oyuncaklarımız " adlı projenin kapanış etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Gökçebey Kaymakamı Bünyamin BİLGİN, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK, CAYCUMA Belediye Başkanı Bülent KANTARCI, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Varim NUMANOGLU, projede bize iştirakçi olarak katkı sağlayan Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu ve Çaycuma Meslek Yüksekokulu, Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğü Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Gökçebey Bedensel Özürlüler Yardımlaşma ve Koruma Derneğinin müdür ve yetkilileri , Gökçebey Protokolü ve Çaycuma protokolü daire amirleri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gökçebey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın başvuru sahibi olduğu " Bizim Oyuncaklarımız " adlı projenin kapanış etkinliğinde konuşan Gökçebey Kaymakamı Sayın Bünyamin BİLGİN ; "Kaymakamlığımız, yapmış olduğu projelerde dezavantajlı grupların sosyal hayata kazandırılması, istihdamı, bireylerin özgüven kazanması ve gelir getirici bir meslek sahibi olmaları amaçlanmıştır. Bu projede de yine ilçemizde ikamet eden engellilerin sosyal hayata kazandırılması ve gelir getirici meslek edinmeleri amaçlanmış olup , başarılı bir şekilde projenin sonuçlanması sağlanmıştır. Kaymakamlık proje birimi olarak bundan sonra yapacağımız projelerde dezavantajlı grupların sosyal hayata adapte olmaları konularını içeren projeler önceliğimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, proje kapsamında kursa katılan sevgili kursiyerlerimize bundan sonraki yaşantılarında bu projede edindikleri becerilerle hayata daha bir özgüvenle tutunmalarını ve başarılarının devamını dilerken, projede emeği geçen tüm paydaşlara projeye katkılarından ötürü memnuniyetlerimi belirtmek isterim. " dedi.

Proje hakkındaki konuşmalar ve belge töreninin ardından, kursiyerler tarafından yapılan hediyelik eşya ve oyuncakların yer aldığı sergi açılışı gerçekleştirilerek proje kapanış etkinliği sona erdi.

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 12.10.2016 11:41:07  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2262)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 352 | Toplam Ziyaretçi: 11,938,588 | Ip Adresiniz: 3.129.39.55 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.